Digitalk
Image default
Hobby en vrije tijd

Spanning, crime en thrillers op tv

Avontuur, thrillers en crime vormen de vaste onderdelen voor films, boeken, games en misdaadseries op tv. De meeste mensen zijn onder de indruk op bloed en spanning. Dat komt grotendeels van de gedachte dat op het doek of op papier alles is toegestaan. Enkele voorbeelden die op dit moment spelen zijn games als GTA V of series Homeland, Expeditie Robinson en de boeken van Suzanne Vermeer. Gedurende dit artikel bespreken we een aantal van deze games, boeken, series en films zodat u een voorstelling kunt maken van wat televisieshows en series met spanning en spannende, moordlustige boeken los kunnen maken voor uw manier van recreatie.

                   

Tv

Populaire televisieshows die nu erg in zijn, zijn misdaadseries Homeland en Penoza en shows Expeditie Robinson en Wie is de Mol? De serie Homeland volgt soldaat Nicholas Brody die acht jaar vastzat bij terroristen in het Midden-Oosten. Penoza volgt de belevenissen en avonturen van Carmen van Walraven die de baas is over de maffiagroep van haar criminele en vermoorde man. Twee steengoede series die je niet missen mag. Expeditie Robinson is ook zo’n spelshow. Het gaat over bekende Nederlanders die spelletjes moeten doen op een onbewoond eiland. Wie is de Mol? is een spelshow over tien bekende deelnemers die naar een land reizen en daar opdrachten doen voor geld. Een van hen is echter niet te vertrouwen, maar de Mol.

                  

Boeken en games                   

Een spannende serie van boeken die al jaren succesvol is, is de boekenserie van Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer is het pseudoniem van Paul Goecken, zo werd duidelijk na het overlijden van auteur Paul Goecken. Veel van Suzanne Vermeers boeken verhalen over gewone gebeurtenissen die een enge wending krijgen, zoals moord. GTA heeft veel over zich heen gekregen, want GTA gaat over een gangster die zijn geld verdient door het kitten van auto’s mensen te vermoorden, te bedreigen, te bestelen en  meer van dergelijke onprettige praktijken. GTA krijgt veel kritiek, maar wordt door miljarden mensen gespeeld. Al die negatieve klanken doen niets tegen het plezier dat aan de game wordt beleefd. Na voorgangers GTA Vice City, GTA San Andreas en GTA IV is nu ook GTA 5 uit en daarvan zijn er al heel veel verkocht.

                  

http://misdaadseries.startpagina.nl