Digitalk
Image default
Bedrijven

Palletkisten op maat kopen

Bent u op zoek naar palletkisten om goederen op te slaan in uw magazijn? Of heeft u juist kisten nodig om uw goederen te vervoeren in binnen- of zelfs naar het buitenland? In beide gevallen en meer helpt Post Pallets & Kisten u graag verder. Dit bedrijf is al decennialang actief als producten en leverancier van pallets, kisten en aanverwante producten. U rekent daarbij altijd op uitstekende kwaliteit en de beste services. Dat maakt hen hét adres om uw palletkisten aan te schaffen.

Wat voor palletkisten heeft u nodig?

U kunt palletkisten voor een heleboel uiteenlopende toepassingen aanschaffen. Afhankelijk van de toepassing waarvoor u deze materialen nodig heeft, zullen de specificaties verschillen. Is het voor uw palletkisten van het grootste belang dat deze veilig en goed afgesloten kunnen worden? Of wilt u het logo van uw bedrijf laten bedrukken op de kisten waarin u uw goederen vervoert? Wat uw wensen ook zijn, de specialisten van Post Pallets & Kisten kunnen veel voor u realiseren.

Gebruikte materialen kopen

U kunt niet alleen bij Post Pallets & Kisten terecht voor nieuwe palletkisten, al dan niet op maat. De groothandel biedt namelijk ook een heleboel gebruikte opslag- en transportmaterialen aan. Denkt u aan gebruikte pallets, maar ook aan tweedehands palletkisten. Hoewel u hier minder voor betaalt, mag u nog altijd rekenen op uitstekende kwaliteit. Alle gebruikte materialen worden namelijk nauwkeurig gecontroleerd alvorens deze in het aanbod worden opgenomen.

Dien uw aanvraag in

Heeft u alle gewenste specificaties voor uw palletkisten op een rijtje? Neem dan contact op met Post Pallets & Kisten en leg uw wensen aan het bedrijf voor. De specialisten zullen u vervolgens vertellen over de mogelijkheden en – indien gewenst – een offerte voor u opstellen. Hierna kunt u direct overgaan tot het bestellen van uw palletkisten en andere benodigdheden voor transport en opslag.

https://ppk.nl/