Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe provider Always Connected

Nieuwe provider Always Connected

Een nieuwe provider is toegetreden tot de Nederlandse mobiel internet markt en dat is virtual mobiel internet provider Always Connected. Deze provider richt zich uitsluitend op prepaid internet simkaarten en doordat ze kunnen schakelen tussen meerdere netwerken, waaronder KPN, T-mobile en Vodafone ben je altijd verzekerd van het snelste en meest stabiele mobiel internet tot 225 Mb/s.

Alle internetbundels zijn zonder abonnement en standaard 12 maanden geldig en omdat je met meerdere simkaarten gebruik kunt maken van deze bundel is het ideaal voor alle apparaten naast je gewone mobiel. Al deze simkaarten beheer je vanuit de MySim® omgeving op https://alwaysconnected.nl/start/ en daardoor ben je volledig in control en hoef je nooit te rekenen op onverwachte kosten.

3-in-1 eSIM

Alle Always Connected simkaarten zijn eSIM, dit is een digitale simkaart maar dan in het formaat zoals je hem gewend bent. Dit is een 3-in-1 formaat en dus geschikt voor alle soorten simformaten: standaard-, micro- of nanosim. Klik je gewenste formaat uit het frame en plaats je simkaart binnen enkele seconden. Voeg daarna de simkaart toe in je MySim® account en kies een internetbundel die bij je past. Je kunt deze vervolgens activeren wanneer het jou uitkomt en is vanaf dan 1 jaar geldig.

M2M, IoT & Tethering

Alle Always Connected simkaarten zijn geoptimaliseerd voor IoT, M2M, Roaming en tethering toepassingen en werken dus gegarandeerd in alle apparaten waaronder mobiele telefoons, MiFi’s, dongels, beveiligingscamera’s, smartwatches en alle overige devices met een HSDPA, 2G, 3G of 4G simkaartslot.

Internationaal & Roaming

Met de Always Connected simkaart kun je met het mobiele internet terecht in 120 landen en gebruik je de simkaart naadloos als je op vakantie bent. Je databundels neem je automatisch mee in de hele EU en is standaard in deze landen geldig en bij ons wordt je databundel niet dichtgeknepen. Ga je buiten de EU, zet dan met één klik de World-upgrade aan in je account.