Digitalk
Image default
Internet marketing

Wanneer gebruik je een werktent?

Een werktent kan heel handig zijn, vooral als tijdelijke oplossing voor wanneer er te weinig ruimte is in je huidige pand, of wanneer je een project hebt ergens waar je wel in zekere zin voet aan de grond wil hebben, maar geen compleet gebouw wil neerzetten. In zo’n situatie kun je een aluhal kopen, zoals verkrijgbaar bij Donselaar structures.

 

Ruimtetekort

Soms is je eigen (industriële) pand niet langer groot genoeg om al je werknemers te laten werken. Al helemaal in de anderhalve meter maatschappij doet dit probleem zich voor. Een manier om dan snel veel nieuwe ruimte te creëren, is door een werktent van Donselaar structures te nemen, bijvoorbeeld door een aluhal te kopen. Dit is vooral prettig wanneer er haast achter zit of wanneer je nog niet zeker weet of je de extra ruimte ook op langere termijn nodig hebt. Een aluhal kopen is een snelle passende oplossing zodat je nooit je werkzaamheden hoeft stil te leggen.

 

Opslagruimte

Daarnaast kan het ook dat je een tijdelijke opslagruimte nodig hebt. Ook hiervoor geldt dat het zonde is om dan extra stenen te bouwen als duidelijk is dat het om iets tijdelijks gaat. Om tijd en geld te besparen, kun je dan kiezen om je spullen op te slaan in een werktent zoals een aluhal. Het fijne aan een werktent is bovendien dat de constructie geplaatst wordt als vrije overspanning: er staan geen tentpalen in, zodat je alle oppervlakte optimaal kunt benutten, ook voor je opslag.

 

Hoe dan verder?

Het is één ding om te kiezen voor een werktent, maar heel anders om deze ook daadwerkelijk te plaatsen. Je moet namelijk goed nadenken over wat voor type tent je wil hebben, welke afmetingen daarbij horen voor jou en jouw bedrijf, en welke andere opties of toepassingen je nodig hebt. Bij Donselaar structures kunnen ze je daar gelukkig bij helpen, want zij regelen dit allemaal voor je. Ook de levering en montage geschiedt door hun eigen specialisten, zodat jij je daar als bedrijfsleider verder geen zorgen om hoeft te maken.