Digitalk
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat uw elektra controleren en onderhouden door deze erkende elektricien

Wilt er zeker van zijn dat de elektra in uw woning of bedrijfspand goed in elkaar steekt? Dan is het verstandig om een erkende elektricien in te schakelen om dit voor u te controleren. Een goede elektricien kan namelijk een grondige inspectie uitvoeren en waar nodig direct onderhoud verrichten. Op deze manier bent u verzekerd van elektra dat veilig is en vermindert u het risico op problemen. Houtman Elektrotechniek is een elektronisch installatiebedrijf dat werkzaam is in de omgeving van Utrecht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met elektra te maken heeft, hierbij kunt u denken aan storingen, service en onderhoud. Ook kunt u deze elektricien inschakelen voor elektra waar met spoed naar gekeken moet worden.

Bij deze specialist draait het om kwaliteit en vakmanschap

Wanneer u een erkende elektricien inschakelt van dit bedrijf bent u verzekerd van een professional. Deze specialist staat voor kwaliteit en vakmanschap. Houtman Elektrotechniek is namelijk een Sterkin erkende elektricien. Dit is een onafhankelijk keurmerk waarbij het bedrijf moet voldoen aan diverse normen en eisen die gesteld worden. Met dit keurmerk heeft deze erkende elektricien zegelrecht. Dit houdt in dat ze verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren. Zegelrecht houdt onder andere in dat deze erkende elektricien uw groepenkast en hoofdverzekering mag vervangen. Een Sterkin keurmerk houdt ook in dat het bedrijf om de zoveel tijd gecontroleerd wordt op de kennis die de werknemers hebben en op de werkzaamheden die ze uitvoeren. Hierdoor bent u bij deze specialist altijd verzekerd van een elektricien die kwaliteit aflevert.

Zorg ervoor dat uw spoedgeval snel en veilig wordt opgelost

Een noodgeval komt eigenlijk nooit goed uit. Het kan natuurlijk voorkomen dat u problemen ervaart met uw elektra en dat er met spoed een elektricien moet komen. Wanneer u in de omgeving van Utrecht woont, kunt u met spoed terecht bij deze erkende elektricien. Bij Houtman Elektrotechniek kunt u gebruikmaken van de storingsdienst waardoor er 24/7 een erkende elektricien voor u beschikbaar is. Met complexe problemen die met spoed opgepakt moeten worden, hoeft u daarom nooit lang te wachten op een elektricien.