Digitalk
Image default
Bedrijven

Een Nieuwe 20ft container kopen

Aller eerst wat is een 20ft container en wat moet je weten voordat je een 20ft container kopen gaat. Een 20ft container is een standaard formaat voor een  zeecontainer die vaak wordt gebruikt in de scheepsvaart, maar ook eventueel te gebruiken is voor opslag buiten de scheepvaart. Deze 20ft container zijn tegen alle weeromstandigheden bestendigd.

20ft container afmetingen  

Wanneer u een 20ft container kopen gaat moet u natuurlijk wel weten of deze container past op de locatie waar u hem gaat plaatsen. De standaard afmeting voor een 20ft container is 6,1 meter lang ook wel 20 voet, 2,44 meter breed dit staat gelijk aan 8 voet en 2,59 meter hoog ook wel 8,5 voet. Ook zijn de 20ft container van zelfbouw container aan elkaar te monteren dit zergt ervoor dat wanneer u een breedere materiaalcontainer dan de 20ft container kopen wilt dan is het mogelijk om twee of meerder 20ft container aan elkaar te monteren. 

Waarom zelfbouw container 

Waarom zou u de 20ft container kopen bij zelfbouw container? Eigenlijk is hier 1 simpel antwoord op de vraag. De demontabel containers van zelfbouw containers zijn makkelijk te monteren of te demonteren. Het monteren van een container duurt meestal 15 à 20 minuten. Ook is de opslagcontainer van zelfbouwcontainer makkelijk te verplaatsen sinds deze container bestaat uit verschillende componenten. Hierdoor is het transporteren door kleine ruimtes ook mogelijk. Bij verplaatsen kunt u ook gebruik maken van de hijsogen of de heftruckkokers.

Wat zijn de mogelijkheden van 20ft container kopen

De eerste mogelijkheid die ik met jullie ga delen is de spuitcabine. Deze mogelijkheid vind ik een interessante mogelijkheid omdat deze mogelijkheid laat zien dat niks te gek is. Deze mogelijkheid komt het best tot zijn recht wanneer u twee 20ft container kopen gaat. Dit is namelijk in verband met de breedte van een auto. Wat u namelijk van deze demontabele containers kan maken is een spuitcabine voor auto’s, motors en andere voertuigen. Deze ruimte kan makkelijk afgesloten worden waardoor uw de auto in de spuitcabine kan laten staan zonder er zorgen om hoeven te maken.

De tweede mogelijkheid van de 20ft container is een compleet nieuwe woonruimte. Een woonunit kan vergeleken worden met een stacaravan alleen is deze 20ft container gemaakt van staal en tegen alle weeromstandigheden bestendig. wanneer deze 20ft container is omgebouwd naar een woonruimte moet u er rekening mee houden dat deze container op eigen terrein moet staan anders heeft u een vergunning nodig. Maar deze mogelijkheid van een 20ft container kan ideaal zijn voor een tiener die wat zelfstandiger wilt worden alleen nog niet het geld heeft om helemaal uit het huis te gaan.

Interesse

Heeft u interesse gekregen in een 20ft container en wilt u gegarandeerd zijn van een laagste prijs garantie. Dan kunt u altijd een 20ft container kopen via www.zelfbouwcontainer.nl. natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met ons via het mailadres: info@zelfbouwcontainer.nl of u kunt ons bereiken via ons telefoonnummer: 085-0685590. U mag ook altijd langskomen voor een lekker bakje koffie op de Warmoeziersweg 20 in Bergschenhoek.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/