Digitalk
Image default
Vakantie

Uitgaansleven in Griekenland

Een vakantie naar Griekenland staat vooral bekend om zijn rijke geschiedenis, cultuur, gebouwen en  oogverblindende natuur. Wat niet veel mensen weten is dat Griekenland ook een land is met een groot uitgaansleven.  De bekendste Bestemmingen in Griekenland  om op stap te gaan zijn: Malia, Kos en natuurlijk nog de bekendste uitgaansstad van heel Griekenland Chersonissos.

Malia Op het vlak van uitgaan kan je Malia vergelijken met Chersonissos. Tijdens de zomermaanden stromen hier duizenden jongeren binnen om eens uit de bol te gaan.  Malia uitgaansleven staat bekend als fenomenaal en grandioos. Daarbij heeft Malia een strand van vier kilometer lang waar je de dag nadat je bent uitgegaan lekker kan uitrusten zodat je ’s avonds weer fit bent om er terug tegen aan te gaan.  De clubs waar je zeker eens moet langsgaan als je Malia bezoekt zijn Energy, Venue, Apollo. Op Malia  heb je ook regelmatig grote strandfeesten, we raden je zeker aan om deze ook een bezoekje te brengen.

 

Kos De Bar Street in het centrum van Kos  is de plaats waar alle jongeren ’s avonds naar toe trekken. Niet alleen voor jongeren uit Griekenland maar ook jongeren uit heel Europa  komen naar Kos om eens van het uitgaansleven in Kos te genieten. De gemiddelde leeftijd van jongeren in het uitgaansleven ligt hier hoger dan bij Malia. Indien je wat wilt genieten van Nederlands gezelschap raden we je zeker en vast aan om eens langs te gaan bij het eet- en feestcafé De Hoek  Van Holland.

Chersonissos Dit is één van de bekendste plaatsen over heel Europa op het gebied van uitgaanlevens. In Nederland is Chersonissos bekend geworden door het Tv-programma  Oh Oh Cherso.  Als je naar Chersonissos  gaat vind je wel een club of kroeg die aan jou muzieksmaak en behoeftes voldoet.  De grootste clubs met veel variëteit  zijn : Club Sensation, El Paradiso, Havana Club en de Cameo club. De club waar je moet geweest zijn als je naar Chersonissos gaat is Starbeach, hier komen regelmatig  bekende Dj’s draaien minstens 2 keer per week wat dus zeker een aanrader is voor iedereen.

http://vakantiegriekenland.nl/