Digitalk
Image default
Winkelen

Met een elektrische boiler van 200 liter heeft iedereen een warme douche.

Met een elektrische boiler van 200 liter heeft iedereen een warme douche.

Een elektrische boiler is een geweldige uitvinding. Ze zijn goedkoop in aanschaf, hebben een lange levensduur en zijn enorm energiezuinig.

Maar stel, je woont met een groot gezin en je bent als laatste aan de beurt om je welverdiende douche te nemen, is de kans groot dat het warme water op is. Heel vervelend natuurlijk. 

Dit kan nu tot het verleden behoren, want ook bij elektrische boilers is het mogelijk dat iedereen van een heerlijke warme douche kan genieten. Elektrische boilers zijn namelijk ook te verkrijgen van 5 tot wel 2000 liter.

Elektrische boilers werken met een verwarmingselement en een thermostaat en moeten worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Dit soort boilers hebben veel voordelen ten opzichte van de  nog veel gebruikte gas boilers.

Een boiler van 200 liter levert ommenabij 500 liter warm water op na inmenging met het koude water. Met een douchebeurt verbruik je ongeveer 80 á 90 liter water en met een bad verbruik je zelfs 150 liter!  

Het is daarom ook verstandig nooit voor een te kleine boiler te kiezen, neem het altijd ietsjes ruim. En dat hoeft niet voor hogere kosten te zorgen. 

Wil je weten wat de beste keuze is voor jouw persoonlijke situatie is? Ga dan naar de website van elektrischeboiler.eu, daar staat een handig hulpje op. Een calculator;

Klik hier voor de vermogenscalculator

 

Klik hier voor de boiler keuzecalculator

Je vult het in, en hup; er rolt een passend antwoord uit.

 

Bij de elektrische boilers van het merk DAT, die ook op diezelfde website verkocht worden, is het mogelijk te kiezen tussen verwarmingselementen. Er is een 2kW, 4,5kW of 6kW. Hoe meer wattage zo’n element heeft, hoe sneller je water warm wordt. De dikke issolatiemantel met het nieuwste soort schuim zorgt ervoor dat het water extra lang warm blijft. 

Elektrische boilers vanaf 200 liter zijn ook ideaal voor campings, melkveehouders, zorginstellingen, sportscholen, wassalons, autowascentrales, glazenwassers.

De in Europa geproduceerde elektrische boilers van het merk DAT blinken uit door hun hoge betrouwbaarheid en de hoge energie labels. Op de website van elektrischeboiler.eu krijg je bovendien bij een bestelling van een 30, 50, 80 of 100 liter boiler een anti kalk module, afvoerslang en flexibele aansluitslangen met korting. Wel even aanvinken!

 

 

De energiezuinige boilers van het gerennomeerde merk DAT worden gemaakt door een van de grootste (elektrische)boiler fabrikanten die Europa rijk is. Al meer dan 75 jaar ontwikkelen zij boilers en zijn in het thuisland dan ook een A merk.

De DAT- Aparici fabriek maakt gebruik van het allernieuwste soort isolatieschuim wat mischien wel voor een hoger gewicht zorgt maar ook aantoonbaar een betere isolatiewaarde heeft hierdoor.
Dit resulteerd in een veel lager energieverbruik. Bijna alle DAT boilers hebben zodoende ook een energielabel A of B.

Ga gewoon eens kijken op deze overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu en laat je informeren door de vakmensen ter plaatse.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-boilers-vanaf-200-liter/