Digitalk
Image default
Woning en Tuin

Picknicktafels in alle soort en maten: Jaap de Vries in Ermelo

Wie van hout houdt, moet bij Jaap de Vries zijn. Wij leveren picknicktafels in alle gewenste soorten en maten. Voor elke tuin, voor elk budget. Van lange tafels met comfortabele rugleuningen tot gezellige zitjes rondom een boom. Wat uw wens ook is, wij hebben die stevige en duurzame picknicktafel die u zoekt. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht, met een heuse kinderpicknicktafel op maat.

 

Even heerlijk tot rust komen

Wat is er nu lekker dan even helemaal tot rust komen met een hapje en een drankje aan uw eigen picknicktafel? Gun uzelf een welverdiende beloning na een dag hard werken. Of misschien biedt die ene tafel wel de perfecte aanvulling op uw vakantiewoning? Neem een kijkje en laat u overtuigen door ons ruime assortiment.

 

Duurzaam en degelijk De picknicktafels van Jaap de Vries zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook nog eens oerdegelijk. De tafels gaan lang mee, zonder dat u er extra werk aan heeft. En dankzij de goede afwerking kunnen ze gewoon buiten blijven staan. Daar komt nog eens bij dat de gebruikte materialen duurzaam en verantwoord zijn. Alle reden dus om te kiezen voor een picknicktafel van Jaap de Vries.

 

Zomerse picknick of zonnige barbecue

Wanneer het even kan, eten we graag buiten. Een zondags ontbijtje aan de tuintafel, tussen de middag een broodje in de zon en en ’s avonds… de barbecue aan. En dat kan allemaal aan uw eigen prachtige picknicktafel.

 

In weer en wind

Natuurlijk, u zit het liefst in de zon. Maar ook als die eventjes niet schijnt, zijn onze tafels ideaal. Ze zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Wel zo handig als u in Nederland woont, nietwaar? Regen of sneeuw, storm of hagel, de tafels van Jaap de Vries doorstaan het allemaal met gemak.

 

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Bezoek onze website en ontdek waarom Jaap de Vries al 15 jaar koploper is in houten picknicktafels!

http://www.jaapdevriesermelo.nl/