Digitalk
Image default
Onderwijs

Artificial Intelligence Cursus

Het doel van kunstmatige intelligentie is altijd eenvoudig geweest: mensen helpen efficiënter te werken door een deel van hun taken over te nemen. Dat wordt bereikt door AI programma’s die zelf een aantal ‘mensachtige’ eigenschappen gebruiken.

AI verandert de manier waarop we leven, werken en onze vrije tijd besteden. Door nieuwe technologieën zoals zelfrijdende auto’s mogelijk te maken of oude technieken te verbeteren, groeit de vraag naar deskundigheid op het gebied van AI en machine learning snel. Deze cursus stelt je in staat de eerste stap te zetten naar het oplossen van belangrijke problemen in de echte wereld en je carrière toekomstbestendig te maken.

Het begrijpen van kunstmatige intelligentie opent veel mogelijkheden. Het is voldoende om de grondbeginselen van deze technologie onder de knie te krijgen om te begrijpen hoe eenvoudige tools werken. Naarmate je meer over AI leert, krijg je de kans om een developer te worden die geavanceerde AI toepassingen gaat maken

 

Het leren toepassen van artificial intelligence is niet gemakkelijk (en zal dat waarschijnlijk nooit worden).

Toch is het nu toegankelijker dan ooit tevoren. Dat komt onder andere dankzij cursussen en kennis die beschikbaar wordt gesteld. Zoals onze AI cursus, waarin we niet alleen Artificial Intelligende behandelen, maar ook onderwerpen als machine learning en deep learning.

 

Verken kunstmatige intelligentie met onze online cursus Artificial Intelligence.

Kunstmatige intelligentie heeft invloed op de toekomst van vrijwel elke industrie en elk mens. Kunstmatige intelligentie heeft gefungeerd als de belangrijkste motor van opkomende technologieën als big data, robotica en IoT, en zal ook in de nabije toekomst als een technologische vernieuwer blijven fungeren.

Onze AI Cursus verkent de concepten en algoritmen die aan de basis liggen van moderne kunstmatige intelligentie, en duikt in de ideeën die aanleiding geven tot technologieën als spel-machines, handschriftherkenning, en automatische vertaling. Door middel van praktijkgerichte projecten kom je in aanraking met de theorie achter brede onderwerpen in artificial intelligence en machine learning. Elke module bestaat uit verschillende structuren en moeilijkheden, wat betekent dat je vaardig genoeg zult zijn om zelf aan de slag te gaan met AI bouwen die zich aan elke omgeving in het echte leven kan aanpassen

Of je nu net begint met Artificial Intelligence of een doorgewinterde machine learning professional bent, tijdens de AI Cursus van Expandior krijg je alle informatie en oefeningen om je vaardigheden te ontwikkelen en je projecten vooruit te helpen.

Schrijf je nu in om expertise te verwerven in een van de snelst groeiende domeinen van de computerwetenschap. Je leert de theoretische kaders die deze nieuwe technologieën mogelijk maken, terwijl je praktische ervaring opdoet in hoe je deze krachtige technieken in je werk kunt toepassen.

AI bevindt zich op dit moment in zijn groeifase. Een carrière in AI nastreven verzekert je in deze tijd niet alleen van beter dan een behoorlijk salaris, maar ook van veelbelovende mogelijkheden die je zullen helpen groeien. Schrijf je in voor de AI Cursus van Expandior of vraag gerust meer informatie op over de Artificial Intelligence Cursus of onze andere cursussen!

https://www.expandior.nl/academy/ai-essentials/