Digitalk
Image default
Hobby en vrije tijd

Zondagse Brunch

Heerlijke zondagse brunch bij Borgerswoldhoeve

Bij Borgerswoldhoeve in Veendam kun je op zondag lekker verwend worden met een brunch voor twee personen. Dit bedrijf bestaat al een paar jaar en doet er iedere zondag zijn best op om mensen een uitstekende brunch voor te schotelen. Dat lukt tevens iedere zondag! Je kunt van deze Borgerswoldhoeve aanbieding genieten wanneer je ‘m koopt bij Uitjesaanbod. Op deze website kun je de Borgerswoldhoeve brunch aanschaffen voor 15 euro in plaats van de standaard 30 euro. Dat is een korting van 50 procent! Hieronder kun je lezen wat je precies ontvangt wanneer je kiest voor deze Borgerswoldhoeve aanbieding.

Wat kan ik verwachten?

Je wordt ontvangen met een glimlach en een lekker glaasje bubbels van het huis. Nadat je een plekje hebt gevonden, kun je beginnen aan het brunch buffet. Het buffet voor deze Borgerswoldhoeve aanbieding bestaat uit verschillende soorten soep, vleeswaren en lekkere blokjes kaas, brood (vers gebakken!), Kroketten en verse salades, hartige taarten en omeletten. Het brood is zelfs zo vers dat het soms nog warm is wanneer je het aansnijdt. Loopt het water je al in de mond? Aan drankjes ontbreekt het ook niet; koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange zijn allemaal aanwezig. Deze gaan natuurlijk goed met een stukje hartige taart en een lekker sneetje vers brood met boter!

Waar en wanneer?

Je kunt de Borgerswoldhoeve vinden op de Flora 2 in Veendam. Maak bij het kopen van de Borgerswoldhoeve brunch even een notitie dat je niet direct een afspraak maakt wanneer je op de “kopen” knop klikt; je moet eerst nog even bellen of mailen om te reserveren. Wanneer je de aanbieding koopt heb je drie maanden om een reservatie te maken voordat de aanbieding verloopt. Het telefoon nummer van Borgerswoldhoeve is 0598-625190. Kortom een leuk uitje

http://uitjesdeals.nl/