Digitalk
Image default
Alarmsysteem

Lockpicking is een manier om sloten schadeloos te openen.

Lockpicking is een techniek die gebruikt kan worden om sloten schadeloos te openen. Het is echter lang niet zo praktisch inzetbaar als films doen denken. In veel actiefilms zie je namelijk dat iemand een slot binnen enkele seconden kan openen. Dit is echter totaal niet realistisch. 

Een slot openen met een lockpick set kost toewijding

Allereerst kost het jaren lang oefening om deze lockpick technieken te bemeesteren. Maar zelfs dan kan het voorkomen dat zelfs de simpelste sloten niet te openen zijn met lockpicking. Het is dus niet echt een betrouwbare manier om sloten te openen en daarom ook zeker niet de eerste keuze van kwaadwillende.

Lockpicking kun je ook zelf leren

Wanneer je zelf wilt proberen om een slot te openen met lockpicking dan is het eerst noodzakelijk om in het bezit te komen van een lockpick setje. Deze zijn online volop beschikbaar en worden vaak dan al de volgende dag geleverd. Dit is verreweg de makkelijkste manier om in het bezit te komen van een degelijk lockpick setje.

Begin met lockpicking met een goed slot

Daarnaast is het belangrijk dat je ook een goed slot hebt om mee te oefenen. Zorg ervoor dat dit niet een slot is dat je in gebruik hebt. Het is namelijk altijd een kleine kans dat je permanente schade toebrengt aan het slot. Dit kan erg vervelend zijn wanneer je bijvoorbeeld je eigen voordeur slot gaat proberen te openen met lockpicking.

https://lockpicks.nl/product/goso-18-stuks-set/