Visafslag Scheveningen

Digitalk

Kom eens kijken in Scheveningen op de visafslag.

De visgroothandel aan de Visafslagweg is doordacht opgebouwd. Er is van te voren veel denkwerk verricht. Dankzij jarenlange ervaring zijn alle ruimtes en installaties zodanig ingericht dat er uiterst efficiënt geproduceerd en opgeslagen wordt.

Er is een zeer goede logistiek aangebracht. Een handige aanvoer, een hypermoderne rokerij, een enorme vriescel en koelruimte, een emballageruimte en een verwerkingshal zorgen voor een goed gesmeerd productieproces.

Zoekt u heerlijke verse vis? Dan kunt u ook naar de winkels aan de Scheveningse haven. Viswinkel Roeleveld Vis heeft een breed assortiment aan dagverse vis- producten. In de eetgelegenheid kunt u terecht voor diverse broodjes vis en gebakken vis. Iedere week zijn er aanbiedingen en in de winkel is er voldoende plek om even heerlijk te genieten. 

De winkel beschikt over een modern ingericht pand met winkel, eetgelegenheid, rokerij en groothandel onder één dak. Waar we zeer efficiënt, maar ook duurzaam kunnen ondernemen. Zo houden we alles vers en kunnen we zorgen voor topkwaliteit vis uit eigen huis.

http://www.roeleveldvis.nl/visgroothandel/