Digitalk
Image default
Eten en drinken

Syrische levensmiddelen kun je bestellen

In Syrië zelf gaat het niet goed waardoor er in Nederland vluchtelingen zijn komen te zitten. Dit heeft ons wel een unieke kans gegeven om kennis te maken met hun cultuur en bij iedere cultuur horen zo hun eigen unieke gerechten. De afgelopen jaren hebben dan ook vele van ons kennis gemaakt met de lekkere Syrische keuken. 

Zelf koken

Als we iets lekkers eten willen we het vaak ook zelf thuis kunnen koken en dit is nu mogelijk met Syrische levensmiddelen. We kunnen nu dan ook alles wat we nodig hebben voor het koken van de heerlijke Syrische gerechten gewoon online kopen. Diverse webwinkels verkopen Syrische levensmiddelen dat je online kunt kopen en thuis kunt laten bezorgen. Binnen een paar klikken heb je alles wat je nodig hebt en het wordt gewoon aan de deur geleverd.

Fysieke winkels

Ook zijn er in Nederland ondernemers met kleine winkels dat tegenwoordig ook een divers aanbod van Syrische levensmiddelen verkopen. Dit zijn vaak etnische winkels zoals de lokale Turkse ondernemer dat Turkse pizza verkoopt. Als je bij zulke winkels gaat kijken is de kans groot dat je er Syrische levensmiddelen vindt. Je hoeft dan niet een paar dagen te wachten tot het bezorgt wordt en kun je het direct kopen.

temafinefoods.com/nl/

fadiefood.nl/

rahalfoodtrade.com/