Digitalk
Image default
Eten en drinken

Catering in Venlo nodig? Bestellen is nu nog makkelijker geworden!

Deze buitengewone stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in Apeldoorn vele bezienswaardigheden en het spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. Wilt u meer informatie over wat er te beleven is in Apeldoorn? Volg dan dit linkje. In zo?n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een maaltijdbereider die weet wat hij doet. Of u nu een zakelijk evenement houdt of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste maaltijden uit Apeldoorn gaat u naar Happie.
Catering boeken voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering. In onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen in Apeldoorn? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de beste borrelhapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, en zelfs de meest heerlijke barbecue?s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

 

Welke soorten catering kunt u laten bezorgen in Apeldoorn?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering

 

Lunch bestellen in Apeldoorn

De beste middag maaltijden haal je bij Happie catering in Apeldoorn. Voor een ieder hebben wij wel iets in ons brede assortiment. onze lunchpakketten omvatten verschillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs verschillende soorten zoetigheden. Laat, indien gewenst, uw lunches per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie. Erg gemakkelijk voor met de coronacrisis. Onze lunchpakketten worden altijd verpakt in milieuvriendelijke emballage. op deze manier zijn de lunches niet alleen behoorlijk smaakvol, maar ook niet belastend voor onze aarde.

 

High Tea bestellen in Apeldoorn

Heeft u zin in iets feestelijkers dan gewone middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes tot de nok gevuld met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek, sandwiches met roomkaas of makarons. Te regelen voor grotere groepen of kleinere groepen. De high Tea’s worden , net als de rest van de catering,†ingepakt in milieuvriendelijke verpakking. Wij kunnen de high tea’s per persoon inpakken, zo kan Happie Delivery het product bezorgen op meerdere plaatsen.

 

Buffet bestellen in Apeldoorn

Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste diners van Apeldoorn haal je hier. De keuze in ons menu is gigantisch. Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke maaltijden u aan uw gasten presenteert. Het ideale aan een buffet is dat de aanwezigen zelf opscheppen met de hapjes dat ze het meest smaakvol vinden. Daarnaast is het buffet erg efficiënt. Het personeel hoeft immers niet te vragen wat uw de aanwezigen willen eten.

 

BBQ catering in Apeldoorn (Met of zonder kok)

Houdt u van een echt zomers feestje buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu gaat voor een BBQ pakket, of dat u ook een echte BBQ-koning. Niets is ons te gek! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Ook gaat een BBQ-pakket regelen erg eenvoudig. Een paar klikken op knop en en u bent helemaal ready.

 

Borrelhapjes bestellen in Apeldoorn

Onovertroffen en originele hapjes†bestellen doet heel Apeldoorn in de online winkel van Happie Delivery. Met onze vele keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapÈs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal Kies ervoor om de borrelhapjes warm bezorgd te krijgen of om het zelf te verwarmen. inspiratie voor uw feestje? Bekijk hier in de sidecar onze inspiratie foto’s.

 

Tapas bestellen in Apeldoorn

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje. Waan je meteen in Spanje met onze exotische tapasgerechten!