Digitalk
Image default
Eten en drinken

Een onvergetelijke bruiloft bij dit restaurant nabij Kijkduin

Een perfecte trouwlocatie is soms moeilijk te vinden, maar dit restaurant nabij Kijkduin komt toch heel dichtbij. De geschiedenis van Taverne Meer & Bosch gaat terug naar de zeventiende eeuw en de boerderij die omgeven is door eeuwenoude bomen straalt dan ook karakter en geschiedenis uit. Deze was eens deel van het landgoed van de baronesse Van Der Mijle en Jacob Cats en is ondanks een brand nog in volle glorie te bewonderen. Het restaurant is gelegen vlak bij Kijkduin en Den Haag, dus gemakkelijk te vinden voor uw gasten. Ze kunnen uiteraard gratis parkeren en op deze prachtige locatie even het drukke leven helemaal vergeten.

Voor ceremonie en feest

Taverne Meer & Bosch is een officiële trouwlocatie. U heeft dus de mogelijkheid om elkaar daar het ja-woord te geven en daarna door te lopen naar de receptie en later het restaurant. Dit hoeft niet, u kunt ook alleen het feest of de receptie reserveren, maar combineren is wel gemakkelijker. Daarnaast is dit restaurant vlak bij Kijkduin een romantische locatie en zijn er voldoende plekken waar u onvergetelijke trouwfoto’s kunt maken. Deze haalt u dan vast nog jarenlang met plezier voor de dag. U en uw gasten worden volledig in de watten gelegd en kunnen naderhand weer gemakkelijk Den Haag in en naar huis.

Geniet van een indrukwekkend menu

Samen met de kok van dit restaurant in de buurt van Kijkduin bepaalt u het menu voor uw bruiloft. Deze kok serveert naar eigen zeggen in het restaurant heerlijk boers, maar elegant eten. Wat u ook serveert, u kunt ervan op aan dat de ingrediënten zoveel mogelijk in Nederland worden gekocht. De kaas komt uit Ameland, bijvoorbeeld, en tongen en garnalen uit de Noordzee. De producten komen allemaal van topproducenten en dat zorgt voor een heerlijk diner voor u en uw gasten. Dit restaurant in de buurt van Kijkduin is een trouwlocatie voor een onvergetelijke dag.

https://www.meerenbosch.nl/