Ginger Bar & Bites – Asian experience Amsterdam

Digitalk

In de pijp in Amsterdam is sinds deze week een nieuwe tent gevestigd, Ginger Bar & Bites. Ginger Bar & Bites is een combinatie van een gezellige coctailbar en de lekkere aziatische keuken. Deze gouden combinatie is speciaal bedacht voor de mensen die lekker van een drankje houden maar niet zich tegoed willen doen aan een all you can eat sushi restaurant. Ginger Bar & Bites is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam in de pijp en is dus makkelijk bereikbaar voor iedereen die zijn avondje uit wil beginnen.

Dat aziatisch eten populair kan zijn was al eerder bekend bij de eigenaren van Ginger Bar & Bites, op dit moment hebben ze al een all you can eat sushi restaurant Genki in Amsterdam waar het elke week zeer druk is. Door nu de combinatie te maken tussen een avondje uit eten en het stappen hopen ze een nieuw soort publiek aan te trekken die het niet ziet zitten om enkel te gaan eten aan het begin van de avond. Dat ze zich richten op het uitgaanspubliek is al duidelijk aan de openingstijden die ze hanteren, elke dag tot 1 en in het weekend tot 3 uur is Ginger geopend. 

Eind januari gaat de bar eindelijk open voor het grote publiek, tot die tijd kunnen mensen al wel een hapje komen eten en drinken tegen een gereduceerd tarief. Voor het personeel een goede training en voor de bezoekers een leuke manier van kennismaken met een nieuw restaurant. Dit gereduceerde tarief is alleen te verkrijgen via AmigoAmigo waar men een waardebon kan kopen om met korting te komen eten.

De grote vraag is natuurlijk wat men te eten krijgt bij deze nieuwe asian experience. Nou verschilt het menu van tijd tot tijd, als eerste krijgt men enkele speciale aziatische hapjes, vervolgens een plaat met verscheidene lekkernijen om vervolgens nog een halve eend te krijgen. Combineer dit met enkele heerlijke coctails en je hebt de beste start voor een avondje uit. 

https://www.amigoamigo.nl/amsterdam/4522