Digitalk
Image default
Eten en drinken

De lekkerste catering van Amsterdam

Catering bestellen in Amsterdam

Die buitengewone gemeente heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo geniet Amsterdam tal van events en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt meemaken. Heeft u behoefte aan meer te weten te komen over wat u kunt meemaken in Amsterdam? Bekijk dan deze link. In zo?n actieve stad, verbaast het u vast niet dat veel mensen op zoek zijn naar een online cateraar, die van de hoed en de rand weet. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste gerechten uit Amsterdam komt u bij Happie. De beste gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery. Met onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten snel geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen in Amsterdam? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de meest originele party hapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?


 

Welke soorten catering kunt u laten leveren in Amsterdam?

De webwinkel van Happie Delivery staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering in Amsterdam

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Delivery in Amsterdam. Voor een ieder zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verschillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu. Heeft u uw zinnen gezet op iets uitgebreiders dan een zo?n gangbare middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke broodjes met roomkaas. Te bestellen voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen probleem. Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste dinners van Amsterdam haal je hier. Ons assortiment is enorm. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw menu helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw event serveren. Ook zin in een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Zalige en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Amsterdam in de online winkel van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza?s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaalDe borrelhapjes worden geleverd in elke provincie van ons land Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw event.