Digitalk
Image default
Groothandel

Ontdek het enorme assortiment aan pharma bottles

PET Power heeft een breed assortiment aan pharma bottles die aan alles eisen van de farmacopee voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van een hoogwaardige cleanroom, steriele verpakkingen, gamma doorstraling en ervaren professionals. Zo weet u zeker dat de pharma bottles voor uw bedrijf van topkwaliteit zijn. Wilt u meer weten over het productieproces? Lees dan snel verder of bezoek de website van deze specialist.

Hoe gaat het in zijn werk?

Pharma bottles worden in de medische sector vaak gebruikt voor het verpakken van allerlei soorten geneesmiddelen. Dat is dan ook de reden dat er strenge eisen worden gesteld aan het productie- en leveringsproces. Bij PET Power weten ze hier wel raad mee. Dit bedrijf ontwikkelt en verpakt de pharma bottles in een speciale cleanroom. Deze ruimte is voorzien van state-of-the-art apparatuur, die er onder andere voor zorgt dat de luchtdruk hoog genoeg blijft, dat de lucht gezuiverd wordt en dat het eindproduct zorgvuldig verpakt wordt. Alleen zo kan gegarandeerd worden dat het minimale steriliteitsniveau wordt behaald.

Ontwerp uw eigen PET-fles

Naast het produceren van pharma bottles, houdt PET Power zich ook bezig met andere PET-verpakkingen. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor het ontwerpen van uw eigen PET-fles. Gebruik de configurator om al uw voorkeuren door te geven, van de vorm en maat van de verpakking tot het materiaal waarvan deze is gemaakt. Zo weet u zeker dat u een PET-fles ontvangt die aan al uw eisen en wensen voldoet.

Heeft u hulp nodig?

Vindt u het moeilijk om te bepalen welke PET-fles het meest geschikt is voor uw doeleinden? Neem dan gerust eens contact op met uw lokale salesvertegenwoordiger. Deze persoon weet alles over de verschillende opties die PET Power biedt en kan u dan ook moeiteloos helpen bij het maken van de juiste keuze. Wat wilt u nog meer?