Digitalk
Image default
Groothandel

Maak uw interieur af met een mooie tegelvloer in uw keuken

Het vinden van de juiste tegels voor de nieuwe tegelvloer in uw keuken kan een lastig karwei zijn wanneer u niet weet waar u moet zoeken. U wilt natuurlijk dat de keuken aansluit bij de rest van uw huis en dat het ook een stukje rust creëert. Wanneer u geen idee heeft hoe u dit aan moet pakken, is het een goed idee om naar een specialist te gaan. Voor een ruim aanbod aan bijvoorbeeld Italiaanse tegels in Dordrecht gaat u langs bij Intertegel. Dit is een ervaren tegelspecialist waar u terecht kunt voor deskundig advies bij het uitzoeken van mooie tegels. Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken, staan de ervaren medewerkers van dit bedrijf voor u klaar met persoonlijk advies. Ook wanneer u alleen op zoek bent naar de juiste tegels is dit vakkundige bedrijf uitermate geschikt. Zij beschikken namelijk over een ruim assortiment met 100 verschillende soorten stenen.

Een goede service van ervaren medewerkers

Wanneer u op zoek gaat naar tegels voor een tegelvloer in uw keuken, is de kans groot dat u al een bepaalde tegel in gedachte heeft. Dit kan een kleur, structuur, vorm of soort materiaal zijn. Bij deze specialist heeft u een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Als u een bezoek brengt aan de showroom van Intertegel staan de ervaren medewerkers voor u klaar om u te helpen zoeken naar de perfecte tegels voor uw tegelvloer in de keuken. Bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe tegels en het laten plaatsen van de tegelvloer in uw keuken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en kom erachter waar u aan toe bent.

Italiaanse tegels van uitstekende kwaliteit

Bij Intertegel in Dordrecht heeft u ook de mogelijkheid om mooie, Italiaanse keramische tegels aan te schaffen. Deze tegels zijn van uitstekende kwaliteit en komen rechtstreeks uit de fabriek in Italië. Deze specialist biedt verschillende Italiaanse vloertegels aan van merken als Kronos, Lea en Imola. Heeft u nog vragen over de Italiaanse tegels die dit bedrijf aanbiedt? Dan kunt u altijd contact met hen opnemen of een bezoek brengen aan de showroom in Dordrecht.