Digitalk
Image default
Groothandel

Ga voor ultieme ontspanning met een moderne relaxstoel van deze specialist

U kent het vast. U heeft een lange dag hard gewerkt, komt thuis en wilt vervolgens maar één ding: ontspannen in een gemakkelijke stoel. Bent u op zoek naar een moderne relaxstoel waarin u helemaal tot rust komt? Bekijk dan eens het aanbod van Pluijm Relaxstoelen. Dit bedrijf heeft een showroom in Meijel, in de provincie Limburg, en een webshop waar u de relaxstoelen zelf kunt bestellen. Zowel in de showroom als in de webshop heeft u keuze uit een ruim aanbod relaxstoelen. Zo vindt u altijd een moderne relaxstoel die volledig op uw wensen aansluit.

Ontdek het brede aanbod én de uitstekende service van deze specialist

Pluijm Relaxstoelen begrijpt dat iedere klant andere wensen heeft wat betreft relaxstoelen. De één zit graag rechtop in de stoel, de ander zakt het liefst onderuit en weer een ander heeft een voorkeur voor een voetensteun. Daarnaast heeft iedere klant een ander interieur. Om tegemoet te komen aan al deze wensen, heeft deze specialist een ruim aanbod samengesteld met relaxstoelen. Daarbij bieden zij altijd maatwerk aan, waarbij u zelf de samenstelling van uw relaxstoel vaststelt. Zo bepaalt u zelf het model, het materiaal en de bijbehorende functies van uw moderne relaxstoel. Gaat u bijvoorbeeld voor een stoel met sta-op functie? Wilt u graag een elektrisch verstelbare neksteun? Of gaat u voor beide? Welke keuze u ook maakt; u kunt rekenen op een relaxstoel die volledig is afgestemd op uw voorkeuren. De vriendelijke en deskundige medewerkers bieden u hierin graag passend advies aan.

Breng een bezoek aan de showroom of bezoek de website

Wilt u de moderne relaxstoelen zelf testen? Breng dan een bezoek aan de showroom van Pluijm Relaxstoelen in Meijel, in de provincie Limburg. U test hier niet alleen het materiaal en de zitting, maar kunt ook de kleuren van de stoelen ‘in het echt’ bekijken. Weet u al precies welke stoel u wilt? Dan kunt u deze bestellen via de website. U kunt te allen tijde de specialisten van deze zaak inschakelen mocht u persoonlijk advies wensen. De contactgegevens vindt u op de website.  

https://www.pluijmrelaxstoelen.nl/