Digitalk
Image default
Groothandel

Op zoek naar het juiste onthardingszout?

Bent u op zoek naar onthardingszout om de hardheid in het water tegen te gaan? Dan maakt u een goede keuze. Onthardingszout is namelijk belangrijk voor het onderhoud van uw machines. Want u wilt natuurlijk dat de machines die u voor uw agrarische bedrijf gebruikt lang meegaan. En hard water zorgt daarnaast voor hogere kosten en een hoger energieverbruik. Dit komt doordat hard water zorgt voor kalkaanslag en de aantasting van machines. En ook dat wilt u natuurlijk voorkomen. Dus met de aankoop van onthardingszout bent u op de goede weg. Maar niet elk zout dat wordt verkocht als onthardingszout is van dezelfde kwaliteit en tevens kan het zijn dat voor de verschillende machines die u heeft ook verschillende soorten van dit zout nodig zijn. Daarom zijn er een paar dingen waar u op moet letten.

Waar moet u op letten?

  • Puurheid: hoe hoger het percentage puur zout dat in het onthardingszout zit, hoe hoger de kwaliteit. Want als het zoutgehalte laag is, betekent dit dat er meer producten in vermengd zijn die niets bijdragen aan de ontharding van het water.
  • Grootte en dichtheid: het is belangrijk om te letten op de structuur van het zout. Want een grote korrel of een tablet zorgt ervoor dat het zout minder snel gaat klonteren en daardoor niet tot verstoppingen leidt.
  • Wat is nodig voor uw machine: elke situatie vraagt om een ander soort zout. Het is daarom zaak om te bepalen wat uw machine nodig heeft door te kijken naar de waterontharder die wordt gebruikt en naar de hardheid van het water.

Meer informatie

Voor een hoge kwaliteit onthardingszout en voor meer informatie kunt u terecht bij het bedrijf H. van Namen. Zij leveren producten en benodigdheden aan agrarische bedrijven en weten u alles te vertellen over onthardingszout. Dus als u meer wilt weten over welk soort zout geschikt is voor uw machines kunt u vrijblijvend contact met H. van Namen opnemen.

 

https://www.vannamen.nl/

Gerelateerde artikelen

Bestel nu een leuke geschenkdoos of duurzaam verpakkingsmateriaal

Een goede bedrijfsvoering met de juiste horeca apparatuur

Draadstangen bestellen vanuit een breed assortiment