Digitalk
Image default
Groothandel

De beste plek om een catering thermobox te bestellen voor uw horeca- of zorgonderneming

Lagro Waalwijk B.V is actief in zowel de zorg als de horeca. Het bedrijf levert oplossingen aan hotels, restaurants, catering, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan producten die u nodig kunt hebben in deze sectoren, zoals een catering thermobox. In het ruime aanbod vindt u niet alleen thermoboxen, maar onder andere ook bordenwagens, dienbladen, werkbanken en regaalwagens.

Vervoer uw voedsel veilig en verantwoord

Kies uit een ruim aanbod aan thermoboxen. Een catering thermobox is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat ze geschikt zijn voor elke vorm van catering, van warme maaltijden tot koelverse maaltijden. Al uw producten of maaltijden zijn veilig in de catering thermobox. Hierdoor kunt u uw catering verantwoord en op de juiste temperatuur vervoeren naar de gewenste locatie.

Maak gebruik van de uitgebreide service van deze specialist

U heeft niet alleen de keuze uit een ruim assortiment aan transportmiddelen en thermoboxen, maar u kunt ook gebruikmaken van de servicediensten van Lagro Waalwijk B.V. Zo kunt u dit bedrijf inschakelen voor diverse aanvullende werkzaamheden, zoals NEN-keuringen, reparaties of laswerkzaamheden. Het is mogelijk om hier eenmalig gebruik van te maken, maar u kunt ook een contract afsluiten voor een aantrekkelijk maandtarief. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met deze specialist.

Reken op een specialist die zijn afspraken nakomt

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van opslag- en transportmateriaal? Dan bent u bij Lagro Waalwijk B.V. aan het juiste adres. Het bedrijf biedt al meer dan 15 jaar hun service aan in de Benelux. Profiteer van de uitstekende levering van opslag- en transportmateriaal als onderneming in de zorg of horeca. Daarnaast kunt u ook profiteren van diverse diensten, zoals onderhoud, aanpassingen of keuringen. Het motto klinkt bij deze specialist al jaren: afspraak is afspraak. Dit betekent dat de juiste invulling van uw wensen en eisen de hoogste prioriteit heeft bij het team en dat u rekent op de beste service en materialen.

https://www.lagrowaalwijk.nl/