Digitalk
Image default
Groothandel

Draadstangen bestellen vanuit een breed assortiment

Draadstangen zijn onsmisbaar voor de doorgewinterde vakman of handige klusser die bij de montage maatwerk wilt leveren. Een draadstang verbindt twee of meer voorwerpen met elkaar tot een stevig geheel. Deze lange staven van metaal combineert u met een passende moer of ring om op die manier bijvoorbeeld sterke hang- of draagconstructies te maken. Bent u op zoek naar draadstangen van rvs of staal? Lees dan snel verder.

Bestel uw bevestigingsmateriaal eenvoudig online

Wanneer u draadstangen met verschillende kenmerken wilt bestellen, zit u bij Kobout helemaal goed. Het bedrijf levert dit namelijk al sinds 1979 aan de handel, industrie en bouwsector in zowel staal als rvs. Zij hebben altijd een groot assortiment beschikbaar waarbij ze de producten direct uit voorraad leveren. Plaats eenvoudig uw bestelling en zij leveren het doorgaans binnen 24 uur bij u af!

Zij bieden de beste service

Naast het feit dat zij enorm veel producten aanbieden, is de service ook van de beste kwaliteit. Wanneer u het gewenste materiaal uit de ruim 25.000 producten gekozen heeft, zorgen zij dat dit voor u besteld wordt. Daarnaast regelen zij ook het transport voor u, bereiden ze de assemblage voor en beheren ze uw voorraad. Hierdoor neemt Kobout enorm veel extra werk voor u uit handen. Maar daar houdt het niet op, want ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Op het gebied van draadstangen kunnen zij assembleren, op maat zagen en zelfs zeer snel 8.8 draadeinden op maat rondom thermisch verzinkt ISO-metaal passend leveren. Het maakt dan ook niet uit wat u zoekt, zij bieden u geheid een passende oplossing.

Uw importeur voor bevestigingsmaterialen

Zoals u al leest, zijn zij dus uitermate geschikt om uw bevestigingsmaterialen te leveren. De medewerkers van dit bedrijf hebben de aanwezige kennis om u goed te bedienen. Neem contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken of voor meer informatie.

https://kobout.nl/