Digitalk
Image default
Woningen

Kunststof ramen en deuren limburg

Glassiled LED-bril – Nieuwe verlichtingsmogelijkheden
Glassiled-technologie We zijn eraan gewend dat lichtbronnen overdag en ’s avonds niet op dezelfde plek staan. Overdag is het natuurlijk natuurlijk licht dat door de ramen ons huis binnenkomt, ’s nachts – elektrische verlichtingsarmaturen aan het plafond, de muren of een bureau. In bijzonder romantische gevallen zijn dit kaarsen, een open haard.

Maar met de lichte hand van fabrikanten van vensterglas, in de nabije toekomst, zijn onze gebruikelijke lichtbronnen overdag onze ramen, en ’s nachts zullen ze ons huis kunnen verlichten.

Feit is dat twee grote bedrijven, AGC Glass Europe – een van de leiders in glasproductie en Traxon Technologies, dat led-oplossingen ontwikkelt, een overeenkomst hebben ondertekend over samenwerking bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen met glas en leds. De bedrijven zijn van plan producten op de markt te brengen voor de verlichting van elk type pand, met behulp van glas met geïntegreerde LED’s – Glassiled.

 

Het gebruik van leds als kunstlichtbron is geen nieuw idee. Inderdaad, de LED is veel zuiniger en duurzamer in vergelijking met een conventionele gloeilamp. Zelfs spaarlampen zijn qua efficiëntie inferieur aan leds. Bovendien maken LED-designoplossingen ze tot een vertrouwd onderdeel van moderne interieurs. Maar een bril met ingebouwde leds is voor ons nog steeds een curiosum.

AGC Glass Europe heeft een officiële aanvraag ingediend voor een octrooi voor veiligheidsglas met ingebouwde Glassiled LED’s. Deze ontwikkeling kan niet alleen in het interieur worden gebruikt, maar ook voor beglazing van gevels en wintertuinen.

Over het algemeen kan de nieuwe ontwikkeling worden gebruikt bij de bouw van bijna elke faciliteit, of het nu gaat om een ​​hoogbouw of een winkelcentrum. Deze innovatieve oplossing kan worden gebruikt voor de installatie van scheidingswanden in cafés en restaurants, met een ontwerpoplossing voor het interieur van appartementen.

Hoe werkt het – een venster op de nabije toekomst?
Het nieuwe venster ziet er zo uit: twee glaslagen worden gescheiden door een kleine ruimte waarin gas wordt geïnjecteerd en waar de leds zich bevinden. Ze zijn ook de lichtbronnen. De kleuren van de leds kunnen heel verschillend zijn. Bovendien is het mogelijk om de intensiteit van hun gloed aan te passen.

Vandaag hebben we het over het decoratieve, interieurgebruik van de nieuwigheid. Maar onstuimige problemen zijn het begin! De technologie vordert zo snel dat de fantasie van gisteren nu kan worden gerealiseerd. We hopen dat dit slechts de eerste stap is, gevolgd door de volgende: ’s avonds de Glassiled-technologie als belangrijkste lichtbron gebruiken. Het belangrijkste is dat het gebruik van LED’s het energieverbruik aanzienlijk vermindert, ze veel duurzamer zijn en ruimte besparen.

Laten we een beetje fantaseren en ons een appartement voorstellen met ramen gemaakt met Glassiled LED-glas. Nou, het is echt geweldig! Een huis waar de zon overdag, ’s avonds of’ s nachts niet weggaat!

 

Kunststof ramen en deuren limburg

Prijs Deuren

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0126-pvc-ramen-offertes.html