Digitalk
Image default
Woningen

Huis verkopen en terughuren bij Thuisborg

Binnenkort ga ik mijn huis verkopen en terughuren bij Thuisborg.nl. En daarvoor zoek ik een bedrijf dat ons daarbij kan gaan helpen. In dit artikel leg ik graag uit hoe ik op het verzilverd wonen ben gekomen en hoe ik het bedrijf heb gevonden die ons daarbij gaat helpen. Maar natuurlijk ook waarom ik voor hen heb gekozen. Mocht jij nog een betere kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Huis verkopen en terughuren

Door middel van je huis verkopen en terughuren krijg je veel meer kapitaal in handen, hoorden wij op tv. Daar zagen wij namelijk een programma wat over de laatste woontrends gaat. En onder andere dus over de huidige hype, het verzilverd wonen! Hier hebben wij ook wel interesse in. Dit omdat we nog een aantal wensen hebben met wat we willen gaan doen, maar daar helaas het geld niet voor hebben. Tenminste, niet in handen. Het zit namelijk allemaal in de woning. En daarvoor bied het huis verkopen en terughuren een perfecte oplossing aan natuurlijk. Maar waar moeten wij dat gaan doen? Daarvoor zijn we gaan zoeken op het internet. En zo kwamen we de website van Thuisborg.nl tegen.

Thuisborg

Daar lazen wij nogmaals de voordelen. Naast dat je zo het kapitaal dat je eigenlijk wel gewoon hebt, maar daadwerkelijk in handen krijgt, is er nog een heel groot voordeel. En dat is natuurlijk dat je in dezelfde woning kunt blijven wonen als waar je al in gevestigd zat. Verder uiteraard in dezelfde buurt, met dezelfde leuke buren etc. En het scheelt weer een verhuizing, wat op onze leeftijd niet het meest prettige is.

Uiteindelijk hebben wij het verzilverd wonen dan ook door Thuisborg.nl laten regelen. En dat is ons zeker goed bevallen! Daarom kunnen wij het iedereen dan ook aanraden om daar naartoe te gaan als je je huis verkopen en terughuren wilt.