Digitalk
Image default
Onderwijs

Cursus Engels Den Haag

Wil je graag een cursus Engels in Den Haag volgen met je bedrijf? Dan kan DNA languages je daarbij helpen. Zij bieden verschillende zakelijke cursussen op maat aan, zodat er voor iedereen wel iets passends te vinden is. Er zijn groepscursussen mogelijk maar ook individuele, financiële en juridische cursussen. Daarnaast zijn er ook cursussen speciaal voor HR-managers en corporate Engelse cursussen beschikbaar. 

Waarom een Engels cursus bij DNA languages? 

Wanneer je een Engels cursus bij DNA volgt kun je ervan uit gaan dat alles is afgestemd op jouw wensen. Je bepaalt zelf tot welk niveau jij je taal wilt verbeteren en wanneer er nog vaardigheden zijn die verbetert kunnen worden, kan daar ook extra aandacht aan besteed worden. Of dit nou is voor een presentatie die in het Engels gehouden moet worden of omdat jij je Engels wilt verbeteren voor verschillende buitenlandse telefonische besprekingen; het is allemaal mogelijk. 

Ook worden alle groepscursussen altijd gegeven in kleine groepen van 4 tot maximaal 8 studenten per groep en in een goede atmosfeer. De Engelse docenten zijn allemaal native speakers met ruim voldoende ervaring en een professionele maar informele houding. Wil je liever een privécursus volgen dan is dat ook mogelijk. DNA languages biedt ook privélessen aan naast de groepscursussen.

Waarom kiezen voor een cursus Engels?

  • Je kunt veel krachtiger overkomen bij je internationale partners 
  • Je bent in staat sneller e-mails of rapporten in het Engels te schrijven 
  • Tijdens een conference call ben je beter in staat ontspannen en effectief deel te nemen
  • Je kunt veel doeltreffender vergaderen
  • Een presentatie in het Engels is geen enkel probleem meer 
  • Het onderlinge begrip verbetert de werksfeer 
  • Je bent vertrouwder met de Engelse cultuur in de zakenwereld 
  • Je kunt je inzetbaarheid internationaal vergroten

https://www.dnalanguages.nl/cursus-engels-den-haag/

Wil je zelfverzekerder zijn wanneer je in een professionele omgeving Engels moet spreken en/of schrijven? Volg dan een cursus Engels Den Haag en zorg ervoor dat dit na de cursus smetteloos verloopt. De training is interactief dus er is veel ruimte voor jou om zelf aan de slag te gaan. Wanneer je moeite hebt met het schrijven een Engelse e-mail of het vinden van de juiste woorden tijdens een presentatie of telefoongesprek is de cursus Engels in Den Haag zeker een uitkomst! Op deze manier kun je leren van de trainers die aanwezig zijn, om daar vervolgens de rest van je leven profijt van te hebben! 

 

https://www.dnalanguages.nl/cursus-engels-den-haag/