Digitalk
Image default
Management

Master data management biedt u een complete oplossing

Binnen uw bedrijf is het van essentieel belang om een duidelijk beeld van uw bedrijfskritische gegevens te beheren. Niet alleen verbetert dit het innovatievermogen, maar ook creëert u hiermee een betrouwbaar klantenbeeld. Bent u op zoek naar een platform waarmee u bedrijfsinitiatieven overzichtelijk in kaart brengt? Dan biedt Master data management (MDM) u een complete oplossing. Wij leggen u graag uit wat dit platform voor uw onderneming kan betekenen.

Een verbonden, flexibel en schaalbaar platform

Master data management is een platform dat data op een efficiënte manier beheert. Het platform is verbonden, flexibel, schaalbaar en levert accurate, bijna realtime weergaven van stamgegevens in uw hele organisatie. Er wordt een identificatie, syndicatie en koppeling gemaakt van informatie tussen leveranciers, werknemers, producten, klanten, locaties en andere databronnen. Dit maakt het mogelijk om bedrijfsinitiatieven te ondersteunen en het vereenvoudigt het vermogen om snel en gemakkelijk uw gegevens te begrijpen met een functioneel dashboard. De informatie die u hieruit verkrijgt, is opgeslagen in applicaties in de verschillende silo’s binnen uw bedrijf. Vervolgens stelt u met behulp van master data management één enkele betrouwbare masterview samen van alle overlappende, overtollige en inconsistente data uit uw verschillende systemen.

Ga in zee met een expert

Wilt u precies weten waar een data management systeem geschikt voor is? Of beter nog, wilt u precies weten wat het systeem voor uw organisatie kan doen? Schakel dan Informa in. Deze partij is Business Partner van IBM en beschikt over specialistische kennis van IBM software producten. Hier valt Master data management onder, waardoor zij een sleutelrol voor uw organisatie zijn bij het implementeren en adviseren. De medewerkers van dit bedrijf begeleiden u vakbekwaam gedurende het gehele project. Op die manier haalt u er alles uit wat erin zit! Plan eenvoudig een afspraak in met Informa om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

https://www.informa.nl