Digitalk
Image default
Internet marketing

Welke ultrasoon reiniger past bij mij?

Schoonmaken: de meeste mensen hebben er een hekel aan en zien het als een noodzakelijk kwaad. Bovendien kun je ook nog eens gemakkelijk dingen beschadigen. Het kan daarom de moeite waard zijn om eens te kijken naar automatische reinigers, zoals een ultrasoon reiniger. Ultrasoon reinigers kunnen bovendien van alles reinigen. Klik hier als je benieuwd bent naar de verschillende Ultrasoon reinigers waaruit je kan kiezen. Wil je liever nog wat advies? Lees dan vooral verder!

 

Techniek

Een ultrasoon reiniger heeft een bijzondere techniek voor het reinigen: het reinigingseffect ontstaat namelijk doordat voor ons onhoorbare geluidsgolven door het reinigingswater worden gestuurd, waardoor luchtbelletjes ontstaan die imploderen en zo kleine stromingen op gang brengen. Zo heb je het effect van een borstel zonder dat er een spons aan te pas komt. Dat bespaart jou niet alleen moeite, maar verkleint ook nog eens de kans op beschadigingen door krassen of geschuur.

 

Compact

Maar hoe weet je nou welke ultrasoon reiniger je precies wil hebben? Dat is natuurlijk afhankelijk van je behoeften. Wil je een ultrasoon die je gemakkelijk kunt vervoeren en overal mee naartoe kunt nemen, dan is het aan te raden om te kiezen voor een compacte en lichte uitvoering. Zo past deze gemakkelijk in je tas en krijg je geen hernia bij het optillen ervan. Zo kun je kiezen voor de Cleanitex CXH06. Dit is dus bijvoorbeeld handig als je graag je sierraden en andere kleinere items zorgvuldig wil schoonmaken.

 

Volume

Heb je meer behoefte aan een krachtige reiniger die ook de meest lastige klusjes geklaard krijgt? Dan is het verstandig om juist wel te kiezen voor volume en kracht. Let hierbij op het aantal Watt dat de ultrasoon reiniger heeft en let ook op het werkvolume; voor een kleine kan deze minder dan een liter zijn, maar voor grote klussen is een volume van meer dan een liter aan te raden. Klik hier om meerdere soorten met elkaar te kunnen vergelijken.