Digitalk
Image default
Internet marketing

Waar worden beschrijfbare magneten voor gebruikt?

 

Post it´s: wie kent ze niet. De kleine gele notitieblokjes met kleefbare rand, die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken om even snel een kleine notitie achter te laten. Een handig concept, maar doordat ze slechts eenmalig te gebruiken zijn, niet bepaald milieubewust. Beschrijfbare magneten zijn de slimme opvolger van de post it notitieblaadjes. Het zijn scrumartikelen die je op dezelfde manier kunt inzetten als de gele notitieblaadjes. Alleen zijn de magneten in tegenstelling tot de Post It´s wél herbruikbaar, en dus ook heel wat handiger en milieubewuster. Maar waar kun je de magneten nu precies voor gebruiken?

Professioneel gebruik

De opvolger van de post it stickers kun je op tal van verschillende manieren gebruiken. Zowel op professioneel gebied als voor persoonlijk gebruik. Het enige wat je nodig hebt is een magnetische ondergrond waar ze op bevestigd kunnen worden, zoals een magnetisch whiteboard, die je veelal vindt in klaslokalen of in vergaderzalen op werk. Dit maakt dat beschrijfbare magneten uitermate geschikt zijn voor gebruik in de klas. Gebruik het om een overzichtelijke planning van te maken, noteer er belangrijke data op of aandachtspunten voor een aanstaande toets. Daarnaast komen ze ook goed pas op het werk. Neem als voorbeeld een vergadering, de magneten kunnen gebruikt worden om korte notities te maken van punten die niet vergeten mogen worden. 

Persoonlijk gebruik

Natuurlijk kun je de beschrijfbare magneten ook gewoon voor in huis gebruiken. Plak ze bijvoorbeeld op je koelkast, een centrale plek in het huis waar het hele gezin gebruik van maakt. Gebruik het als boodschappenlijstje of laat een korte boodschap achter voor je partner of kinderen. Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook gebruikt worden om doelen mee in kaart te brengen of om een overzichtelijke planning mee te maken. Na gebruik kun je ze eenvoudig uitwissen en opbergen tot voor de volgende keer. Beter voor het milieu én handiger voor jou.