Digitalk
Image default
Internet marketing

Wat zijn de voordelen aan een chauffeurs app?

Voor veel bedrijven is transport super belangrijk. Als productiebedrijf kan je alles goed doen, maar als de klant haar product niet op tijd en goed geleverd krijgt, dan zal deze nog steeds niet tevreden zijn. Goed transport is dus cruciaal voor elke onderneming.

 

Waar bestaat goed transport uit? Ten eerste is het natuurlijk van belang dat je de transporteur, of dit nu een enkele persoon is of een leveringsdienst zoals DHL, vertrouwd. Voor de levering van je product is het natuurlijk ook van belang dat het product heel overkomt bij de klant. Maar wellicht het allerbelangrijkst is natuurlijk efficiëntie. Waarschijnlijk lever je veel producten aan vele klanten. Het is dan ook belangrijk dat de transportdienst gestroomlijnd loopt om zodanig alles op tijd af te kunnen leveren. 

 

Helaas gaat er op dit vlak vaak nog te veel fout. Vele bedrijven ondervinden problemen met het optimaliseren van de transportdienst. Dit komt simpelweg omdat er te vaak dingen fout gaan. Zo komt het vaak voor dat de route niet geoptimaliseerd is, transporteurs te lang bezig zijn met administratieve zaken zoals registratie en urenregistratie of de transporteur is niet beschikbaar voor nieuwe berichtgeving. 

 

Om dit te voorkomen zijn er goede opties om uit te kiezen. Wij raden een product aan van Data2Track, genaamd de Chauffeurs app. Hier leggen we je kort uit waarom de Chauffeurs app van Data2Track jouw transportdienst efficiënter maakt. 

Organisatie is alles

Wat ons betreft is er één overduidelijk voordeel van het inzetten van een chauffeurs app en dat is dat je vele functies op één plek kan zetten. De chauffeurs app van Data2Track biedt bijvoorbeeld naast de voor de hand liggende route functies ook een geïntegreerde urenadministratie voor chauffeurs en een bericht functie. Op deze manier ontmeent de app de chauffeur van administratie taken en heb jij meer inzicht in het functioneren van je chauffeurs. Een win-win situatie dus!