Digitalk
Image default
Groothandel

Houtpellets kopen doet u bij dé specialist

Bent u uw cv zat die veel gas verbruikt en denkt u eraan om houtpellets te kopen voor een goedkopere en duurzamere cv? Dan bent u bij Gedizo aan het goede adres. Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op biobrandstof in plaats fossiele brandstof. Niet alleen is biobrandstof veel goedkoper, het is ook een beter alternatief met betrekking tot het milieu. Fossiele brandstof kunt u eenmalig gebruiken en het komt niet meer terug, we putten het milieu met het gebruik ervan uit. Bij biobrandstoffen worden stoffen uit de natuur omgezet tot brandstof en herstelt de natuur zich weer. Door houtpellets te kopen, spaart u dus de natuur en bent u gelijktijdig goed bezig voor uw portemonnee.

Waarom u beter met houtpellets stookt dan met gas

Bij Gedizo koopt u altijd houtpellets die gemaakt zijn van afvalhout. Er zijn dus geen bomen speciaal gekapt om u van houtpellets te voorzien. In plaats daarvan gebruikt u het hout dat anders weggegooid zou worden en kunt u dus met een gerust hart duurzaam stoken in de winter. Houtpellets zijn in feite droge en schone stukjes houtsplinters die worden samengeperst tot buisjes houtpellet. Door de schone en geperste kwaliteit kunt u lang met uw gekochte houtpellets doen, het raakt namelijk niet snel op. Naast de ecologische en financiële voordelen zitten er ook gezondheidsvoordelen aan houtpellets. Het produceert namelijk minder rookvorming dan bijvoorbeeld houtblokken.

Kies voor kwalitatieve houtpellets

Gedizo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken en vervoeren van hoogwaardige diervoeders. Het is dan ook niet gek dat de meeste klanten van Gedizo veehouderijen of andere grote bedrijven zijn. Ook deze grote zakelijke partners gebruiken graag houtpellets voor onder andere verwarming. U kunt houtpellets kopen in grote hoeveelheden en makkelijk opslaan in de grote big bags waarin ze geleverd worden. Veel klanten voor u kozen al voor Gedizo om de goede kwaliteit van hun producten, de snelle levering en goede service. Kortom, houtpellets kopen doet u bij Gedizo.

https://gedizo.nl/