Digitalk
Image default
Dienstverlening

Compensatoren of manchetten toevoegen aan uw leidingnetwerk

Compensatoren zijn toe te passen in diverse situaties. Tijdens de meeste extreme omstandigheden kiest men vaak voor een compensator. Dit gebeurt veelal wanneer manchetten niet meer toereikend zijn. Daarom kunt u bij Euro Manchetten & Compensatoren terecht voor een compensator gemaakt van diverse materialen, waaronder rvs, PTFE of rubber. Deze specialisten beschikken over meer dan dertig jaar ervaring met flexibele verbindingen en luchttechniek. Kies daarom voor compensatoren of manchetten van deze specialisten. Lees snel verder en ontdek waarom deze onderdelen onmisbaar zijn in uw leidingnetwerk.

Compensatoren

Een compensator is een complex systeem dat is opgebouwd uit diverse lagen. Hierbij voegt iedere laag een specifieke eigenschap toe aan de verbinding. Compensatoren zijn daarnaast zeer flexibel en vormen een belangrijk constructie-element in vele soorten installaties. Ze kunnen dan ook worden ingezet bij het opvangen van axiale, laterale en angulaire bewegingen in het leidingnetwerk. Deze bewegingen worden veroorzaak door diverse soorten processen in technische installaties, waaronder thermische en mechanische processen.

Manchetten

Bij deze experts kunt u echter niet alleen terecht voor compensatoren. Zijn de omstandigheden niet extreem? Kies er dan voor om manchetten toe te voegen aan het leidingnetwerk. Manchetten worden toegepast tussen bewegende installatiedelen om geluid en trillingen, beschadigingen aan de leidingen en materiaalvermoeidheid te verminderen en zelfs te voorkomen. Deze flexibele industriële verbindingen zorgen er ook voor dat de montage van leidingen en apparaten vereenvoudigd wordt. Manchetten kunnen zowel axiale als laterale bewegingen opvangen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn om bevestigingen die uit de lijn staan te verbinden op een duurzame én goedkope manier.

Laat u adviseren

Bent u geïnteresseerd geworden in het gebruiken van compensatoren of manchetten voor uw leidingnetwerk? Wacht dan niet langer en laat u adviseren door de vakkundige medewerkers van Euro Manchetten & Compensatoren. Zij voorzien u graag van gedegen advies over welk type compensator of manchet aan uw eisen voldoet. Neem contact met hen op en ontdek de mogelijkheden. De contactgegevens en het contactformulier vindt u op hun website.

https://www.euromanchetten.nl/