Digitalk
Image default
Groothandel

Bekijk het ruime assortiment aan RVS fittingen

Werkt u regelmatig in een werkplaats met buizensystemen om vloeistoffen te vervoeren? In dit geval is het belangrijk dat u de juiste producten in huis heeft. Maar waar koopt u deze kwalitatieve producten voor uw bedrijf? Misschien herkent u wel dat een vloeistof of gas naar meerdere stations worden vervoerd. Dit doet u met een RVS verloopstuk en fittingen. Dit is uitermate geschikt voor een buizensysteem dat vloeistoffen, zoals koelwater, transporteert. In het ruime assortiment van Hellebeuk vindt u een verscheidenheid aan RVS fittingen met passende verloopstukken voor het vervoeren van al uw vloeistoffen en gassen. Voor de waterleiding heeft u een kleinere diameter nodig. Gebruik dan een RVS verloopstuk met een concentrische vorm.

Bestel uw RVS fittingen eenvoudig en snel vanuit binnen- en buitenland

Bent u van plan om RVS fittingen te kopen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Hier profiteert u altijd van een snelle levering. Heeft u een onderneming in het buitenland of maakt u gebruik van buitenlandse vestigingen? Dan bestelt u een RVS verloopstuk, speciale lasfittingen of iets anders eenvoudig en snel. Heeft u behoefte aan andere fittingen? Hellebeuk biedt een ruim assortiment met daarin ook diverse soorten persfittingen, zoals overschuiffittingen, T-vormige fittingen en nog veel meer. Dit familiebedrijf is opgestart in 1963 en heeft hierdoor jarenlange ervaring. Weet u niet welke fitting u wilt bestellen? Neem contact op met Hellebeuk voor persoonlijk advies.

Waar houdt u rekening mee bij het kopen van RVS fittingen?

Gaat u RVS fittingen kopen? Dat doet u toch zeker ook bij een specialist. Zo weet u zeker dat u kiest uit een ruim assortiment van kwalitatieve producten. Technisch Handelsbureau Hellebeuk is in dit geval uw partner. Weet u waar u op moet letten bij het kopen ervan? Vier onderwerpen die van belang zijn, zijn de kwaliteit, de maatvoering, de toepassing en de normering. De maat, toepassing en normering moeten passen bij het doel en het buizensysteem dat u heeft. De hoge kwaliteit is een garantie voor een lange levensduur. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken bij Hellebeuk, de fittingen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit!