Kies voor machinaal straten en profiteer van diverse voordelen

Digitalk

Wanneer u een weg moet bestraten, kunt u dit machinaal laten doen. Zowel smalle straatjes als hele brede straten zijn machinaal te bewerken. Hiervoor kiest u het beste de 100% elektrische RoadPrinter Eco van Road Paving Systems. Dit is namelijk de meest toonaangevende machine in de stratenmakerswereld. Dit heeft uiteraard diverse redenen. Zo zorgt de RoadPrinter Eco ervoor dat u op een milieuvriendelijke manier machinaal kunt straten, en bovendien dat dit uiterst eenvoudig voor u is gemaakt. Hoe breed de te bestraten straat is, maakt niets uit. Aangezien de RoadPrinter Eco verlengd kan worden tot een maximum breedte van zeven meter, is werkelijk van alles mogelijk.

Meer redenen om voor machinaal straten te kiezen

Uiteraard zijn er meerdere redenen op te noemen om voor machinaal straten met de RoadPrinter Eco te kiezen. Zoals eerder genoemd werkt de machine 100% elektrisch en is deze dus milieuvriendelijk. U heeft hierdoor ook geen brandstof nodig. Bovendien hoeven er geen kabels gebruikt te worden, want de machine werkt op een Lithium-Ion accu. Deze accu is stil en voorkomt daarmee geluidsoverlast. Een ander belangrijk voordeel is dat de machine vier keer zo sterk is als de conventionele RoadPrinter. Ook is de machine minder storingsgevoelig, heeft deze een drie keer snellere transportstand en is deze minder onderhoudsgevoelig vanwege de solide constructie.

Ontdek wat de mogelijkheden zijn bij dit bedrijf

Wanneer u benieuwd bent wat de kosten en de mogelijkheden zijn van een RoadPrinter Eco, kunt u het beste contact opnemen met de medewerkers van Road Paving Systems. Bij dit bedrijf kunnen ze u tot in detail vertellen over de mogelijkheden. Zij zijn al geruime tijd actief in het verzorgen van machinale bestratingen in heel Nederland en weten dus precies wat de voor- en nadelen van deze machines zijn. Zij vertellen u hier dan ook graag over. Wanneer u contact met hen op wilt nemen, kunt u dit het beste doen via de contactgegevens op hun website.