Digitalk
Image default
Dienstverlening

Een letselschade advocaat in Rotterdam om letsel claim te ontvangen

Een letselschade advocaat in Rotterdam staat voor u klaar om u te helpen uw letsel claim te ontvangen. Grote bedrijven, zoals een verzekeringsmaatschappij, zijn geneigd om individuen niet serieus te nemen zodra hij of zij contact met hen opneemt. Dit kan er soms tot leiden dat uw dagen-, weken- of maandenlang op een antwoord zit te wachten. Trias Legal vindt dit niet kunnen en wilt u daarom helpen om deze claims correct en zo snel mogelijk op te lossen.

Een verzekeringsmaatschappij vermijdt uw vragen

Het komt soms voor dat een verzekeringsmaatschappij met vertraging reageert op uw claim of vertraagt de betaling verwerkt. Er is enige tijd verstreken sinds uw ongeval, maar u heeft geen reactie ontvangen van de verzekeringsmaatschappij die de aansprakelijke partij dekt of rechtstreeks van de aansprakelijke partij. Omgekeerd ontving u misschien een sneller eerste mededeling van de verzekeringsmaatschappij, maar daarna liep het contact af. Nu hebt u geen idee wat u daarna kunt verwachten of wanneer u de betaling voor uw claim kunt verwachten. Ook in zo’n geval kan een letselschade advocaat in Rotterdam u helpen om op de correcte manier uw schadebedrag te ontvangen.

De hulp van een letselschade advocaat

Verzekeringsmaatschappijen kunnen meerdere tactiek gebruiken om de betaling van uw persoonlijk letsel claim uit te stellen. Vaak willen ze dat geld niet overdragen voordat het moet, ook al heeft u dat geld nodig om uw medische rekeningen te betalen en uw andere uitgaven te beheren. Een letselschade advocaat van Rotterdam kan u helpen de reactie te krijgen die u nodig heeft van de verzekeringsmaatschappij. Door simpelweg een advocaat aan te houden, weet de verzekeringsmaatschappij vaak hoe serieus u van plan bent om de schadevergoeding na te streven. Een advocaat kan u ook informatie geven over de boetes die de verzekeringsmaatschappij kan krijgen voor het negeren van uw claim.