Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een virtuele tour laten maken om klanten in uw bedrijf rond te leiden

U kunt uw klanten, nieuwe medewerkers en bezoekers natuurlijk op de reguliere manier een rondleiding geven door uw kantoor- of bedrijfspand. Op die manier krijgen ze een goede indruk van uw bedrijf en dat schept vaak vertrouwen. De traditionele manier van rondleiden brengt echter ook zo zijn nadelen mee. Zo kan het medewerkers bijvoorbeeld afleiden van hun werkzaamheden, waardoor de efficiëntie omlaag gaat. Daarnaast heeft een klant niet altijd de mogelijkheid om bij u op kantoor langs te komen. Gelukkig is er een manier waarop u klanten en andere zakenrelaties kunt rondleiden zonder deze nadelen: door een virtuele tour te laten maken.

Ontdek de mogelijkheden van VR voor uiteenlopende branches

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een virtuele tour wilt laten maken. Niet alleen voor hoe de tour eruit komt te zien, maar ook voor de toepassingen waarvoor u deze virtuele rondleiding kunt inzetten. Zo kan een virtuele tour gebruikt worden om patiënten van een ziekenhuis te informeren over de beschikbare faciliteiten. Daarnaast kan het hotelgasten een indruk geven van de verschillende kamers in het hotel, waardoor zij eerder geneigd zijn om een reservering te plaatsen. Ook kunt u desgewenst interactieve elementen aan de tour toe laten voegen of beschrijvingen meegeven aan bepaalde objecten. Op die manier kunt u bezoekers uitstekend informeren en laat u een goed verzorgde indruk op hen achter.

Laat een virtuele rondleiding maken door deze specialist

Wilt u een virtuele tour laten maken? Dan schakelt u hiervoor het best de hulp van OMNI VR uit Reeuwijk in. Dit bedrijf heeft een uitgebreide ervaring met het maken van virtuele tours voor bedrijven in uiteenlopende branches. Daarnaast zijn de prijzen die zij hiervoor rekenen erg aantrekkelijk. Op die manier probeert OMNI VR interactieve storytelling en virtual reality bereikbaar te maken voor elke ondernemer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over uw opties en beantwoorden al uw vragen. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf.

https://www.omnivr.nl/