Fraaie Etalage of beursbekleding met een Kunst Wandmat

Etalage, Beurs decoratie

Zoekt u voor uw beurs of etalage mooie bekleding? Denk dan eens aan een mooi kunst Wandmat in Jungle style. Deze matten hebben een afmeting van één bij één en op deze manier heeft u niet veel matten nodig voor een fraai resultaat. De kunststof mat is eenvoudig aan elkaar te koppelen om zo tot het gewenst formaat te komen.

Jungle Wandmat steeds populairder

De Jungle wandmat wint steeds populairder terrein en hiermee heeft u dus een echte eyecatcher te pakken. Maak indruk op uw beurs of in de etalage met deze prachtige volle wandmat. Steeds meer showroom en etalage decoreurs ontdekken deze handige wandmatten.

De wandmat bestaat uit 16 tegels van 25x 25 centimeter, op deze manier zijn er tevens leuke vormen te maken in de etalage, beurs of showroom. En groen is sfeerverhogend en maakt rustiger en er wordt een zeer gezellige omgeving gecreerd. Men voelt zich snel thuis en producten komen mooier tot zijn recht.

Meer groen in het interieur

Deze kunst mat wordt niet alleen buiten gebruikt voor aankleding van het tuinhek of saaie witte muur. Nee, deze wandmat zal zeker heel erg mooi staan in uw interieur. Omdat ze zeer eenvoudig zijn op te hangen is er in een paar minuten een heel ander resultaat te zien. En zal voor zeer positieve reacties zorgen is onze ervaring.

Voordelen van de Jungle Wandmat

  • Eenvoudig monteren
  • Onderhoudsarm
  • Geen onderhoudscontract of dure hovenier
  • Meteen resultaat
  • Eyecatcher
  • Naar elk gewenste afmeting te maken

Ga ook over op de Jungle kunststof Wandmat om uw showroom, etalage of beurs te etaleren, bezoek de webshop voor meer informatie www.kunsthaag.eu

 

 

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/