Digitalk
Image default
Groothandel

Deze groothandel in kaas behoort tot de absolute top in Nederland

Kaas wordt veelal gewoon in de supermarkt gehaald en niet snel bij een kaashandelaar. Echter, er is weinig mooier dan het verhaal achter de kaas te horen. Bij een kaashandelaar zal men vol enthousiasme vertellen over het product – hij of zij is tenslotte degene die het met eigen handen vervaardigd heeft! En over die ervaring vertellen ze u maar al te graag. Tevens kan een kaashandelaar u als geen ander adviseren en vertellen over de diverse soorten kaas die verkrijgbaar zijn. Intercheese Holland is dé groothandel voor kaas in Nederland en voorziet u van de beste kazen die in ons land te vinden zijn.

Kies uit tientallen soorten kazen

Bent u op zoek naar een specifieke smaak of mist u net de toevoeging in een gerecht? Intercheese Holland helpt u verder en biedt u bovendien tientallen soorten die in een supermarkt niet te vinden zijn. Het is dan ook een echte totaalleverancier en heeft tientallen soorten kazen voor u op de plank liggen. Van diverse bijzondere buitenlandse soorten, unieke kazen tot uw eigen kaas; hier wordt dit zuivelproduct tot een echt ambacht verheven. Ook speciale merken zijn bij hen verkrijgbaar. Enkele kazen die door deze kaashandelaar verkocht worden zijn Boer Berend, Fianco, Koetshuysch en Molenwiek.

Maak zelf uw kaas in samenwerking met de groothandel

Intercheese Holland maakt diverse eigen varianten en het is mogelijk om samen met deze groothandel voor kaas in Nederland een persoonlijke kaas te ontwikkelen. Een zuivelproduct met uw eigen naam erop: hoe bijzonder is dat? Uw eigen kaas, samen met de beste groothandel voor kaas in Nederland gemaakt – wie wil dat nu niet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn ze uitgebreid te vinden en kunt u eenvoudig de bestellijst invullen. Voor vragen zijn zij telefonisch of per mail bereikbaar. Intercheese Holland staat klaar voor al uw kaasgerelateerde vragen.