Digitalk
Image default
Groothandel

Bestel nu een leuke geschenkdoos of duurzaam verpakkingsmateriaal

Op zoek naar een unieke geschenkdoos of een ander type duurzaam verpakkingsmateriaal? Neem dan eens een kijkje bij het enorme aanbod van VerpakkingShop.nl. Maak uw keuze uit de ruim 3.000 mogelijkheden en profiteer van uitstekende prijzen. Of u nu liever voor een simpele doch duurzame variant gaat of juist groots wilt uitpakken met een luxe verpakking: hier vindt u het allemaal.

Aanbod voor elke branche

Ieder product is anders en vraagt dan ook om een ander soort verpakking. Dat is dan ook de reden dat VerpakkingShop.nl veel moeite heeft gedaan haar aanbod te richten op allerlei verschillende soorten branches. Om u een idee te geven van de mogelijkheden voor uw geschenkdoos of verpakkingsmateriaal, hebben we enkele voorbeelden op een rijtje gezet:

  • Webwinkel: grote enveloppen, stevige dozen en boekverpakkingen.
  • Delicatessenwinkel: folie, cocktailprikkers en handschoenen.
  • Kantoor: enveloppen van golfkarton, brievenbusdozen en kunststof enveloppen.
  • Slijterij: wijnkisten, cadeaupapier en opvulmateriaal.
  • Drogisterij: plastic potjes, glazen potjes en reinigingsmiddelen.

Duurzaamheid

Er is in de afgelopen jaren steeds meer aandacht voor de belasting van verpakkingen op het milieu. Dat is bijvoorbeeld ook de reden dat het gebruik van plastic tasjes in winkels enorm is afgenomen. Het kan voor bedrijven echter lastig zijn om altijd een duurzaam alternatief te kiezen, aangezien hier vaak een hoger prijskaartje aan hangt. Hier wil VerpakkingShop.nl verandering in brengen. Door te werken met een directe levering, zonder tussenhandel, maken zij het mogelijk om voordelige, biologisch afbreekbare verpakkingen te leveren. Zo profiteert u dus van een lage prijs en draagt u tegelijkertijd uw steentje bij aan de natuur.

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over een bepaalde geschenkdoos of het verpakkingsmateriaal dat u in deze webshop kunt bestellen? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice. Zij staan u graag te woord.