Digitalk
Image default
Energie

AUTO LED LAMPEN

Auto verlichting wordt ervaren als een stille revolutie. Maar terwijl veel van de innovaties gebruikelijk zijn in de Verenigde Staten en delen van Europa zijn ze langzamer in opkomst in Nederland.

De veranderingen zijn mogelijk gemaakt voornamelijk door het toegenomen gebruik van LED-lampen, dezelfde technologie die wordt gebruikt in de nieuwste generatie van de verlichting in huis. LED-lampen zijn kleiner, koeler lopen en gebruiken minder energie dan de standaard auto-lampen.

Achter de schermen, en meestal in andere landen, zijn fabrikanten nieuwe manieren aan het ontwikkelen om ’s nachts veilig te rijden.

De ontdekking van light emitting diodes (LED) heeft echt geholpen om de verlichting in woningen en kantoren te verbeteren. Vandaag de dag heeft deze innovatieve technologie is uitgebreid naar auto’s als het gebruik van de auto LED lampen wordt goedgekeurd voor vele voertuigen. Hier zijn enkele redenen waarom ze werden beschouwd als goede alternatieven voor andere vormen van auto-verlichting.

In eenvoudige termen, een LED is een solid state apparaat; Het is typisch een halfgeleider die oplichten produceert de doorgang van elektrische stroom doorheen. In vergelijking met gloeilampen of halogeenlampen, auto LED-lampen verbruiken weinig energie, waardoor een langere levensduur van de batterij zorgen voor uw auto. Zo zal uw accu van de auto niet plat lopen als je per ongeluk de koplampen laat aanstaan. Het is gebleken dat light emitting diodes lang kan duren ongeveer 10 jaar. Ook zijn ze direct op hun hoogste niveau van helderheid wanneer u ze inschakelt.

Verder hebben LED’s bewezen te helpen bij het verminderen van de kans op verkeersongelukken. Zo wordt het gebruik van Daylight Running Lamps (DRL) reeds wetgeving in sommige delen van Europa, met het oog op de verbetering van de veiligheid op de weg tijdens de uren van de dag. Daardoor worden nieuwe passagier voertuigen met DRL die hebben LED functionaliteit.

Deze dagen, zou je erachter dat zowel nieuwe en verschillende oude auto modellen hebben gekozen voor deze retro-fit DRLs, omdat het voertuig eigenaren de voorkeur aan de functionele, de esthetische evenals de stijlvolle voordelen die heldere witte auto LED-lampen bieden meestal een auto . Daarnaast, als gevolg van de bij veel auto-bliksem technicalties, vaak kost meer geld om een ​​lamp veranderd in je auto door de hulp van een automonteur. Aan de andere kant, als je auto heeft LED-lampen, kunt u in staat om hen te veranderen wanneer dat nodig is.

In de afgelopen tijd, als de populariteit van LED-lampen krijgt een enorme toename, is er een drastische daling van hun prijzen geweest. Ze zijn heel betaalbaar voor alle automobilisten. Daarnaast is er een significante verbetering in de vaste toestand gebruikte technologie om ze te produceren.

http://www.leds-depot.nl/