Digitalk
Image default
Verbouwen

Elektrische gordijnen van motionblinds

MotionBlinds is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van elektrische gordijnen. Hieronder staan enkele redenen waarom het handig is om te kiezen voor elektrische gordijnen van MotionBlinds:

 1. Gemak: De elektrische gordijnen van MotionBlinds kunnen worden bediend via een smartphone-app, een afstandsbediening, of zelfs met spraakopdrachten. Hierdoor kunt u uw gordijnen eenvoudig openen en sluiten zonder dat u uw stoel hoeft te verlaten.

 2. Slimme functies: De elektrische gordijnen van MotionBlinds zijn uitgerust met slimme functies, waardoor ze automatisch kunnen openen en sluiten op basis van uw voorkeuren. U kunt de gordijnen bijvoorbeeld programmeren om te openen wanneer de zon opkomt, en te sluiten wanneer het donker wordt.

 3. Energiebesparing: De elektrische gordijnen van MotionBlinds helpen u om energie te besparen. Door uw gordijnen op bepaalde tijden automatisch te openen en sluiten, kunt u de temperatuur in uw huis reguleren. Dit kan resulteren in lagere energierekeningen.

 4. Veiligheid: De elektrische gordijnen van MotionBlinds zijn veiliger dan traditionele gordijnen. Er zijn geen koorden of kettingen aanwezig waar kinderen of huisdieren in verstrikt kunnen raken.

 5. Esthetiek: De elektrische gordijnen van MotionBlinds zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor ze perfect passen bij elk interieur.

 6. Duurzaamheid: De elektrische gordijnen van MotionBlinds zijn duurzaam en gaan lang mee. De gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

 7. Integratie met slimme systemen: De elektrische gordijnen van MotionBlinds zijn compatibel met verschillende slimme systemen, waaronder Amazon Alexa, Google Home en Apple HomeKit. Hierdoor kunt u uw gordijnen bedienen met behulp van uw stem en uw slimme luidsprekers.

 8. Garantie: MotionBlinds biedt een garantie van 5 jaar op hun elektrische gordijnen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele defecten of problemen met uw gordijnen.

Elektrische rolgordijnen zijn een handige en moderne oplossing voor het regelen van de lichtinval en privacy in uw huis of kantoor.

Hieronder staan enkele voordelen van elektrische rolgordijnen:

 1. Gemak: Elektrische rolgordijnen kunnen eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening of een smartphone-app. Dit betekent dat u de gordijnen gemakkelijk kunt openen en sluiten zonder dat u uw stoel hoeft te verlaten.

 2. Automatische bediening: Elektrische rolgordijnen kunnen worden geprogrammeerd om automatisch te openen en sluiten op specifieke tijden van de dag. Dit betekent dat u de gordijnen kunt instellen om te openen bij zonsopgang en te sluiten bij zonsondergang, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het openen en sluiten van de gordijnen.

 3. Energiebesparing: Door uw elektrische rolgordijnen automatisch te openen en sluiten, kunt u de temperatuur in uw huis reguleren en energie besparen. Door de gordijnen bijvoorbeeld te sluiten tijdens zonnige uren, kunt u voorkomen dat de warmte van de zon binnendringt en de temperatuur in uw huis onnodig opwarmt.

 4. Veiligheid: Elektrische rolgordijnen zijn veiliger dan traditionele gordijnen omdat er geen koorden of kettingen zijn waar kinderen of huisdieren in verstrikt kunnen raken.

 5. Esthetiek: Elektrische rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor ze perfect passen bij elk interieur.

 6. Geautomatiseerde integratie: Elektrische rolgordijnen kunnen worden geïntegreerd met slimme systemen, waardoor u ze kunt bedienen met uw stem of via uw slimme luidsprekers. Dit biedt extra gemak en comfort voor de gebruiker.

 7. Duurzaamheid: Elektrische rolgordijnen gaan langer mee dan traditionele gordijnen omdat ze minder slijtage vertonen door het handmatig openen en sluiten.

Over het algemeen bieden elektrische rolgordijnen een gemakkelijke en moderne oplossing voor het regelen van de lichtinval en privacy in uw huis of kantoor, terwijl ze ook energie besparen, veiliger zijn en het esthetische aspect van uw interieur verbeteren.

Eenvoudig te installeren

De installatie van elektrische gordijnen is relatief eenvoudig en kan door een ervaren doe-het-zelver worden uitgevoerd. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om elektrische gordijnen te installeren:

 1. Meet de breedte van uw raam en bepaal de lengte van de gordijnen die u nodig hebt. Zorg ervoor dat u ook de hoogte van de bevestigingsbeugels opmeet en deze op een niveau plaatst.

 2. Monteer de bevestigingsbeugels aan de muur of het plafond met behulp van de meegeleverde schroeven en pluggen. Zorg ervoor dat de beugels waterpas zijn.

 3. Schuif de elektrische gordijnrail in de bevestigingsbeugels en zorg ervoor dat deze stevig vastzit.

 4. Bevestig de elektrische motor aan de gordijnrail en sluit deze aan op de stroomvoorziening.

 5. Plaats de gordijnen op de elektrische gordijnrail en bevestig ze met behulp van de meegeleverde haken of clips.

 6. Sluit de elektrische gordijnen aan op de afstandsbediening of de smartphone-app en test of ze goed werken.

Het is belangrijk om de installatie-instructies te volgen die bij uw elektrische gordijnen worden geleverd, aangezien deze instructies kunnen verschillen afhankelijk van het merk en het model van de gordijnen. Als u niet zeker bent van uw vaardigheden, kunt u overwegen om een professional in te huren om de installatie voor u uit te voeren.

https://mr-beveiliging.nl/elektrische-gordijnen/