Digitalk
Image default
Telefonie

De must-have Iphone accescoires

Je houdt van je iPhone, maar hoe krachtig hij ook is, sommige dingen kan hij gewoon niet alleen. Hij kan bijvoorbeeld geen muziek streamen voor een hele kamer vol mensen. De batterij kan niet dagenlang meegaan. Hij kan geen close-up foto’s van insecten maken. En hij kan zich niet zo goed vastmaken aan je arm als je ermee gaat hardlopen. Voor al deze doeleinden heb je een aantal accessoires nodig. Hier hebben we een lijst met de beste iPhone-accessoires samengesteld.

 

Draadloze Charger

Of u nu eenmaal per maand of eenmaal per jaar reist, een draagbare oplader is een essentiële accessoire voor de Iphone – of eigenlijk elk mobiel USB-apparaat. Dit is een markt met veel concurrentie, maar Anker maakt enkele van de beste opladers en externe batterijen op de markt. De Anker Astro E1 biedt de beste balans tussen vermogen, prijs en grootte. Bij 5200mAh pakt het genoeg energie in om een iPhone 6 volledig op te laden, tot tweemaal toe. En met zo’n goedkope prijs is er geen goede reden om zo’n handige gadget over te slaan.

 

Een Beschermhoesje

De perfecte iPhone-hoes moet een balans vinden tussen functionaliteit en stijl. De Silk Base Grip Slim Case voor iPhone 7 en 7 Plus accentueert het slanke, elegante ontwerp van de iPhone en biedt een gestructureerde grip langs de randen om uitglijden te voorkomen. Het ontwerp van de Silk Base Grip, verkrijgbaar in vier rijke kleuren, is minimalistisch en slank, zonder in te leveren aan bescherming. Een lip rond de voorkant van de hoes houdt je scherm veilig wanneer het met de voorkant naar beneden ligt, en luchtgedempte hoeken voegen schokbestendigheid toe in geval van een val. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om het uitrusten van hun iPhone met een hoesje, en toch geven sommige mensen de voorkeur aan helemaal geen hoesje. De iPhone is tenslotte zo’n prachtig apparaat – zou een behuizing die elegantie niet moeten accentueren? De Incipio-hoesjes voor iPhone 6 / 6S en 6 / 6S Plus doen precies dat en bieden de juiste mix van bescherming, design en eenvoud. Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, de schaal is gemaakt van een schokabsorberend polymeer materiaal dat zich om het apparaat wikkelt zonder overmatige ruimte te verbruiken. Sommige versies bieden doorschijnende hoesjes om de natuurlijke schoonheid van uw iPhone naar voren te brengen.

 

Een Selfie stick

Een van de bestverkopende selfiesticks, de Mpow Selfie Stick, heeft een 270 graden verstelbare kop voor het maken van de perfecte foto, ongeacht de manier waarop deze staat afgesteld. Hij heeft een maximale lengte van 31,5 inch maar kan worden opgevouwen tot een zeer draagbare 7,1 inch, dus je kunt hem gemakkelijk in een rugzak of tas gooien (of zelfs in je zak!). Het komt ook met een garantie van 18 maanden in het geval het beschadigd raakt.

Bluetooth oordopjes

De SoundPEATS Bluetooth-oordopjes kunnen tegelijkertijd aan twee apparaten worden gekoppeld en met de meeste smartphones werken. Met deze oordopjes kunt u genieten van maximaal zeven uur muziek op een volle accu en hun zweetbestendige ontwerp is bestand tegen een dag knallen in de sportschool. Als toegevoegde bonus, zijn de twee oordopjes magnetisch en kunnen ze om je nek worden geklemd wanneer ze niet worden gebruikt. Dankzij de noise-cancelling-technologie en de scherpe geluidskwaliteit vormen deze lichtgewicht oordopjes (slechts 0,53 gram) een geweldig alternatief voor meer volume dan de meest gebruikelijke oordopjes. De oplaadtijd duurt één tot twee uur. Ze worden ook geleverd met vier paar oordopjes (XS / S / M / L).

 

Camera Kit

 

Met smartphone camera’s die de plaats innemen van speciale camera’s in onze dagelijkse wereld, is het toevoegen van extra mogelijkheden aan onze apparaten de volgende evolutionaire stap. De Olloclip Core Lens Set is een uitstekende set extra lenzen die de toch al uitstekende iPhone-camera helpen om het nog beter te maken. De Fisheye-lens voegt een bolvormig effect van 180 graden toe voor een extra breed gezichtsveld. De unieke take zorgt voor een geheel nieuwe kijk op de wereld om je heen. De Super-Wide lens voegt nog meer landschap en vrienden toe aan een gezichtsveld met 120 graden zichtbaarheid. Dat is bijna het dubbele van het out-of-the-box gezichtsveld dat bij de ingebouwde iPhone-camera wordt geleverd zonder vervorming toe te voegen of de beeldkwaliteit te verminderen. iPhone-bezitters zullen merken dat de Super-Wide lens de beste resultaten levert met scène mogelijkheden zoals panoramafoto’s of zelfs strakke binnenopnamen waarbij het moeilijker is om het hele gezichtsveld vast te leggen. Het gepatenteerde systeem van Olloclip kan binnen enkele seconden eenvoudig aan de iPhone worden bevestigd zonder extra instellingen of app-downloads.

 

Een Smartwatch

 

Apple Watch is een serie smartwatches die door Apple  is ontworpen, ontwikkeld en op de markt gebracht. Het bevat fitheid tracking en gezondheidsgerichte functies met integratie met iOS en andere Apple-producten en -services. Het eerste generatie horloge was verkrijgbaar in vier varianten: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Hermès en Apple Watch Edition; elk onderscheidde zich door verschillende combinaties van cases. Tevens zijn is de Watch nog de personaliseren met Apple watch bandjes van derde partijen.