Digitalk
Image default
Telefonie

Verleng de levensduur van je smartphone!

Een van de beste vrienden van de mens is de smartphone. De smartphone wordt dagelijks gebruikt. Bellen, sms’en, films en games; alles wordt op de telefoon gedaan. Het is dan ook niet zo gek dat je telefoon er na enige tijd er minder goed uitziet. Verleng met deze tips de levensduur van jouw smartphone!

De smartphone gaat veel langer mee dan je denkt!

Als je iets dagelijks gebruikt, wordt het na enige tijd minder mooi. Krassen, vlekken etc. je ontkomt er niet aan. Het is dan verleidelijk om een nieuwe smartphone te kopen, maar is dit al dat geld en de moeite waard? Het verlengen van de levensduur van de smartphone is dan een beter idee.

Kapotte achterkant verbergen

De achterkant van smartphones ziet er na een tijdje er niet meer als nieuw uit. Er zitten krassen en kleine deukjes in de behuizing of het glas is op plaatsen gebarsten. Dit beïnvloedt alleen het uiterlijk en niet de prestaties van de smartphone zelf. De Smartphone ziet er al veel strakker uit met een hoesje. Er zijn vele varianten zoals een Spigen case dit is een hoesje dat grotendeels bestand is tegen het kapot vallen of een wallet hoesje dit is een hoesje waar ook pasjes in kunnen dit is erg handig als je de portemonnee thuis wilt laten en toch uw ID en Rijbewijs mee wilt nemen. De laatste tip is Turtle Wax, deze wax wordt ook gebruikt voor krassen weg te werken op auto’s.

Het smartphone scherm

Met veel vet vlekken is het scherm natuurlijk niet erg fris, het is altijd mogelijk om met een bril poets doekje of een vochtig doekje het scherm te reinigen en schoon te maken. Het scherm zal veel beter reageren op aanrakingen na deze handelingen. Wanneer er krassen op het scherm zitten, kan tandpasta wonderen doen. Doe een klein beetje tandpasta op de krassen en maak een draaiende beweging tot de kras weg is. Maak hierna het scherm goed schoon met een vochtig doekje, pas natuurlijk wel altijd goed op want je kan interne hardware beschadigen met vocht. Is je scherm echt niet meer op te poetsen? Bij GSM Reparatie Centrum zijn ze gespecialiseerd in het repareren van telefoonschermen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld met garantie je iphone 5s scherm vervangen.

Een professional

Er zijn mankementen aan een smartphone die je moeilijk zelf kan verhelpen. Het is beter om dit te laten doen door een professional. Die weten hoe je een scherm, een camera, een batterij etc. zorgvuldig en snel moet vervangen. En wanneer je dit zelf probeert is er geen garantie dat dit lukt. Voor elk merk is een oplossing, of je nu een samsung reparatie of een iphone reparatie nodig hebt.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.gsmreparatiecentrum.nl/