Digitalk
Image default
Sport

Ronaldo workout

Dit fenomeen is een ongekende fit

Ronaldo wordt al lang beschouwd als een van de beste voetballers ter wereld. Hij en Lionel Messi zijn de afgelopen tien jaar alleen geweest. Voor Messi is ongeëvenaard talent het belangrijkste en voor Ronaldo is enorme toewijding het belangrijkste. Met zijn 33 jaar is hij niet meer de jongste, maar zijn testresultaten bij Juventus zijn fenomenaal. Zijn vetpercentage is 7%, terwijl het vetpercentage van de gemiddelde voetballer tussen de 10% en 11% ligt. Zijn spiermassa is 46% boven het gemiddelde: die van Ronaldo is 50%. Op het afgelopen WK reed hij de snelste sprint van het hele evenement en zijn springkracht was ongekend. Het mag duidelijk zijn dat deze man perfect geschikt is.

 

Deze training concentreert zich op de benen, het belangrijkste voor Ronaldo om het goed te doen op het veld. Mannen in de sportschool slaan soms de training voor dit lichaamsdeel over. Maar het is nog steeds belangrijk, vooral voor topsporters, er is een reden waarom Ronaldo zo goed danst. De oefeningen in deze oefening zijn van Ronaldo’s officiële Nike+ Training Club-routine.

 

Opwarmen

Omcirkel de heupen, één set voor 50 seconden.

Ga op je zij liggen, in groepen van 40 seconden aan elke kant.

T-Stretch op je zij, 40 seconden aan elke kant.

De plank activeert de buikspieren.

Hoofdtraining deel 1

Doe 2 sets van elke onderstaande oefening, met niet meer dan 30 seconden rust tussen de oefeningen.

 

Het is belangrijk om na deze oefeningen niet direct te stoppen. Begin met cardio, zoals joggen of het gebruik van een hometrainer. Voer daarna enkele rekoefeningen uit. Zo train je als een echte topsporter!


 cristiano ronaldo workout

Ronaldo workout

Ronaldo workout

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html