Digitalk
Image default
Particuliere dienstverlening

Kleinschalige zorg bij verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout

Als aanstaande ouders komt er veel op je af. Je ziet je buik groeien, hebt misschien last van hormone of zwangerschapskwaaltjes en bent stiekem een beetje huiverig voor de bevalling. Het liefst zou je een verloskundige hebben die je bijstaat in dit hele proces en écht de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden. Als je in de buurt van Breda of Oosterhout woont, dan is Verloskundigenpraktijk Nintu vast iets voor jou.

Bereid je goed voor op de komst van je kleintje

Door de lage case load hebben de twee verloskundigen die de praktijk runnen alle tijd om je goed te informeren en al je vragen te beantwoorden. Ze vertellen je alles over de voor- en nadelen van bevallingen, zodat je hier goed geïnformeerd keuzes over maakt. Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig naar een badbevalling? Twijfel je tussen een bevalling in het ziekenhuis, geboortecentrum of thuis? De deskundigen helpen je een keuze maken die echt bij jóu past. Tijdens de flexibele spreekuren nemen ze de tijd om jou en je partner te leren kennen. Per afspraaak, die in te plannenis op alle werkdagen in de ochtend, middag of avond, nemen ze minstens een half uur de tijd voor je zodat je goed geïnformeerd de praktijk verlaat. Tijdens de gehele geboorte ondersteunen ze je en heb je aan één blik genoeg door de vertrouwensband die ze creëren, waardoor jouw wensen altijd central staan. Op de verloskundigenpraktijk in Breda nabij Oosterhout is er de mogelijkheid voor een echo en organiseren ze diverse cursussen en informatieavonden. ZO leer je andere cliënten kennen, wissel je ervaringen uit en leer je alles wat je moet weten over het aanstaande ouderschap.

Meld je aan en kom langs voor een eerste intakegesprek

Heb je interesse gekregen in de verloskundigenpraktijk en woon je in Oosterhout of Breda? Schrijf je dan online in bij de praktijk en kom langs voor je eerste intakegesprek.  Voor aanvullende informatie is de praktijk telefonisch te bereiken.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/