Digitalk
Image default
Particuliere dienstverlening

Heeft u al eens overwogen een smeervloer te leggen?

Bent u al bekend met het wonderbaarlijke fenomeen smeervloer? Bij Multi Vloeren Brabant mag u rekenen op een smeervloer die aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voldoet. U kunt een smeervloer laten leggen, maar u kunt hier ook kiezen voor het infrezen van een dekvloer. Het bedrijf heeft dubbele eigenaars en werkt kleinschalig. Er wordt niet massaal opdrachten aangenomen, maar er wordt juist van project tot project gewerkt. Zo blijft persoonlijk contact in een hoog vaandel staan en kan er voor perfecte afwerking worden gezorgd. Het bedrijf blijft bewust klein en zorgt voor een tiptop dienstverlening. Zo bent u er als klant van verzekerd dat het leggen van de smeervloer of infrezen van de dekvloer geheel soepel verloopt. Er wordt niet alleen in Brabant zelf gewerkt, maar ook over de provinciegrenzen in Gelderland en Limburg. De service is uitstekend: het bedrijf neemt materialen voor eigen rekening en ruimt bovendien alle rommel op die tijdens het smeervloer leggen ontstaat.

Waarom is het verstandig om een dekvloer te laten infrezen?

Het infrezen van de dekvloer is een specialistisch karwei dat u het beste kunt overlaten aan Multi Vloeren Brabant, een bedrijf dat in 2001 begon. Bundel de krachten met het tweetal eigenaren en geniet van persoonlijk contact. U kunt hier terecht voor al uw vragen over smeervloeren en infrezen van de dekvloer. Er wordt een eigen vrachtwagen voorgereden waarmee op iedere gewenste locatie cementdekvloeren gemaakt kunnen worden. Na het frezen van de vloer kunt er elk mogelijk dekmateriaal op kwijt, van hout tot tegels.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij deze specialist voor een indicatie van de prijs. Dat geldt zowel voor het leggen van een smeervloer als voor het infrezen van een dekvloer. Het bedrijf heeft aanvullende informatie online staan in toegankelijke brochures. Mocht u met een vraag zitten, dan kunt u via mail, telefonisch of via het contactformulier ook contact opnemen. Het aanvragen van de offerte via de website is gratis en geheel vrijblijvend. De expert onderhoudt nauw contact en biedt u altijd een vast aanspreekpunt.