Digitalk
Image default
Dienstverlening

Emmer met deksel

De emmer is een meer dan bekend item. Niet alleen in ons huishouden, ook op de zaak gebruiken we de emmer voor van alles en nog wat. Bijvoorbeeld bij het wassen van de auto. Daar gebruiken de echte fanatiekelingen natuurlijk twee emmers. De ene emmer voor het schone water met autoshampoo. De andere emmer is bedoeld om je spons of washandschoen in uit te wringen. In deze emmer komt dus het vieze water. Er zijn echter ook legio toepassingen waarbij het handiger is om een emmer met deksel te gebruiken.

 

Emmer met deksel om voedsel af te dekken

In menig restaurant wordt in de keuken altijd vooruit gewerkt. De groenten worden overdag gesneden en de sauzen worden gemaakt. Zo kunnen de koks ’s avonds de gerechten sneller bereiden en opdienen. Gasten willen niet te lang wachten. Om de groenten en sauzen te bewaren, kun je het beste een emmer met deksel gebruiken. Het deksel voorkomt dat er dingen in de emmer komen die daar niet horen. Ook vertraagt een deksel het oud worden van de inhoud. Op het deksel is ook nog eens voldoende ruimte om een sticker met daarop de datum en tijd dat de inhoud in de emmer gegaan is te bevestigen. Dit is in een restaurant erg belangrijk. De koks moeten namelijk altijd weten hoe oud de inhoud van een bepaalde emmer is.

 

Deksel houdt de inhoud in de emmer

Je kunt een emmer ook gebruiken om bijvoorbeeld een voorraad schroefjes of spijkers te bewaren. Als je geen deksel op de emmer hebt en de emmer valt om, dan ligt de hele inhoud op de grond. Met een deksel voorkom je dit. Ook tijdens vervoer is een deksel erg handig. Als je nu de bocht wat sportief neemt of hard moet remmen, ligt niet je hele auto vol met wat er dan ook in de emmer zat.

Stapelen kan alleen met een deksel

Ook wanneer je emmers in een magazijn of gewoon in de schuur gebruikt, biedt de emmer met deksel voordelen. Naast het feit dat de inhoud van de emmer goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf, kun je emmers met deksel gemakkelijk op elkaar stapelen. Dit scheelt je een hoop ruimte. Het is wel belangrijk om goed het gewicht van de emmers te letten. Wellicht een open deur, maar het is verstandig om de zwaarste emmers onderop de stapel te zetten. Naast emmer kan je ook eens kijken naar plastic flessen. Net zo handig in gebruik en zeker efficient in opslag.