Digitalk
Image default
Particuliere dienstverlening

Geen angsten meer als de tandarts u onder volledige narcose brengt

Bent u iemand die klamme handjes krijgt als het gaat over de tandarts? Stelt u uw behandelingen uit, omdat u zich angstig voelt als u daar aan denkt? Er zijn een groot aantal mensen die zo bang zijn voor de tandarts, dat ze daarvan in paniek raken en daardoor niet gaan. Helaas betekent dat wel vaak dat uw klachten juist erger worden en de behandeling dus intensiever. En dat houdt dan weer in dat u uw bezoek aan de tandarts in Deventer nóg liever overslaat. Het is niet nodig om in deze vicieuze cirkel te raken, want bij Tandartspraktijk St. Jozef en andere specialisten die zich hebben gespecialiseerd in angstige patiënten, kunt u ook onder volledige narcose behandeld worden.

Niets merken van de behandeling

Het grote voordeel van een tandarts die volledige narcose aan kan bieden, is dat u niets merkt van wat er in de stoel gebeurt. Een anesthesist brengt u in slaap en houdt uw gezondheid (terwijl u onder narcose bent) goed in de gaten. Als de tandarts in Deventer klaar is, wordt u weer gewekt en mag u een uurtje bijkomen voordat u wordt opgehaald. Aangezien u niet lang onder narcose bent, zult u nauwelijks bijwerkingen ervaren. Vergeet niet dat u vanaf 6 uur vóór uw afspraak niets meer mag eten en drinken. Bij een tandarts die een volledige narcose aanbiedt, gaat u slapen en wordt u daarna met een nieuw gebit en een glimlach weer wakker.

Wel angst, maar liever geen narcose?

Een tandarts kan u volledige narcose aanbieden, maar een sedatie is ook mogelijk. Deze keuze maakt u samen met de tandarts, na een uitgebreid gesprek over waar u precies bang voor bent en waar dat vandaan komt. Kiest u voor een sedatie, dan geeft de tandarts in Deventer u enkele verschillende pijnstillers en daar wordt u rustig van. Het verschil is dus dat u nog wel bij bewustzijn bent.

Gerelateerde artikelen

Maak een luxe rondreis door Vietnam of Sri Lanka en de Malediven

Deskundige hulp bij een hypotheekofferte aanvragen

Kleinschalige zorg bij verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout