Digitalk
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak een luxe rondreis door Vietnam of Sri Lanka en de Malediven

Wilt u een prachtige rondreis maken door het bijzondere Azië? Bij Original Asia stelt u uw rondreis helemaal zelf samen, zodat het helemaal aan uw wensen zal voldoen. Wil u meer informatie? Lees dan snel verder!

Een rondreis door Sri Lanka en de Malediven met de kinderen

Een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka en de Malediven met uw kinderen… wie droomt hier nu niet van? Bij deze specialisten maakt u een prachtige reis die begint met een nachtje in Negomb. U trekt daarna het binnenland in en bezoekt de ‘Culturele Driehoek’, waar u bijzondere tempels en ruïnes vindt. U gaat daarna verder naar de olifantenopvang om de dieren te voeren en te wassen. Daarna trekt u verder naar de grottentempels van Dambulla en beklimt u de Pidurangala Rock. U reist hierna verder via Kandy naar Nuwara Eliya, waar u de theeplantages zal bezoeken. Natuurlijk ontbreekt de bijzondere treinreis door de valleien en theevelden niet tijdens deze veelzijdige rondreis door Sri Lanka en de Malediven met de kinderen. U maakt ook een jeepsafari door Yala National Park voordat u doortrekt naar de Malediven. U sluit de rondreis door Sri Lanka en de Malediven met de kinderen hier heerlijk af!

Maak een luxe rondreis door Vietnam

Kiest u voor een luxe rondreis door Vietnam? Dan zult u veel van dit veelzijdige land ontdekken. De rondreis begint in Hanoi, waarna u verder reist naar Mai Chau en Pu Luong. U zult hier genieten van het prachtige natuurschoon voordat u verder reist naar het beroemde Halong Bay. Hier zult u een cruise maken in een bijzondere en traditionele Jonk. U keert daarna terug naar Hanoi en reist naar Lao Cai in een nachttrein. De luxe rondreis door Vietnam zet zich voort naar Sapa. Hier maakt u een bijzondere fietstocht langs de rijstterrassen. U neemt een binnenlandse vlucht naar Hue, waar u kennis maakt met het oude Vietnam. U reist via Bach Ma National Park en de Hai Van Pass door naar Hoi An. U zult verblijven in de binnenstad en u heeft de mogelijkheid om te genieten van het prachtige strand. Daarna zult u met een luxe rijstboot een tweedaagse cruise maken over de Mekong. De luxe rondreis door Vietnam zult u afsluiten met een aantal heerlijke dagen aan het strand van het eiland Phu Quoc.

Schakel de hulp in van deze specialisten

Kortom, met behulp van deze specialisten maakt u een onvergetelijke rondreis door het prachtige Azië! Wenst u meer informatie of wilt u een reis boeken? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op hun website.